2777
2789
عنوان

عمل بینی و ازمایش خون

13742 بازدید | 23 پست

سلام،از اونجایی که میخام ازمایش بدم برای عمل بینی چون الان پریود هستم شروع کردم به خودن اسید فولیک و عدسی تا تو ازمایش کم خون نباشم

و هفته ی بعدشم عمل بینی

بنظرتون ضررداره یه هفته قبل عمل اسیدفولیک میخورم؟؟؟و اینکه اگه ازمایشم مشکل داشته باشه دیگه واسه همیشه عمل بینیو باید بزارم کنار؟؟خیلی استرس دارم

حس میکنم واقعا کم خونی شدید دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه هیچ مشکلی نداره فقط اسپرین نباید بخوری

ممنونم ازت

اگه آزمایشم مشکل داشته باشه باید چیکارکنم؟؟فقط اینکه اسیدفولیکو میتونم هرشب بخورم؟؟

ممنونم از پاسخ گوییت🌹

ممنونم ازت اگه آزمایشم مشکل داشته باشه باید چیکارکنم؟؟فقط اینکه اسیدفولیکو میتونم هرشب بخورم؟؟ ممن ...

اصلا نگران نباش میری پیش پزشک بیهوشی اون تصمیم میگیره . من خودم پرستار ای ان تی بودم خیلی از مریضامون ازمایشم نمیدادن دکتره فقط پول براش مهم بود گرچه ازمایش روی پرونده واجب بود میگفت به شما ربطی نداره پذیرشش کنید 😐

بستگی به نوع بینی داره من از ۷تومن دیدم به بالا

بینی من شکسته زیاد هم نمیتونم هزینه کنم دکتر خوبی میشناسید بهم معرفی کنید همین حدود پنج تومن تا هفت تومن؟

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
اصلا نگران نباش میری پیش پزشک بیهوشی اون تصمیم میگیره . من خودم پرستار ای ان تی بودم خیلی از مریضامو ...

پس نگران کم خونیم نباشم

اخه علائم کم خونیو خوندم تو نت یکم ترسیدم

خیلی روحیه گرفتم مرسی

این دوتا ازمایشCBC و CRP گفته انجام بدم،مربوط به چیه خونه؟

بینی من شکسته زیاد هم نمیتونم هزینه کنم دکتر خوبی میشناسید بهم معرفی کنید همین حدود پنج تومن تا هفت ...

دکترحبیب سهرابی تهران خیابون افریقا
من کاراشو به شدت میپسندم
از سال ۸۳بینی عمل میکنه

اره دیگه مهم نیست ‌اینجا pt ptt inrهم میگیرن 

اینایی که گفتی مربوط به چیه؟؟ممیخام اسکن بینی ام بنویسه برام

بنظرت واجبه؟؟و اینکه قبل عمل بنظرت بگم بهم ارام بخش بزنن ضرر داره؟

اینایی که گفتی مربوط به چیه؟؟ممیخام اسکن بینی ام بنویسه برام بنظرت واجبه؟؟و اینکه قبل عمل بنظرت بگم ...

هر چی لازم باشه قبل از عمل پزشک بیهوشی و پزشک خودت ازت میخواد . این که گفتم انعقادیه

اینایی که گفتی مربوط به چیه؟؟ممیخام اسکن بینی ام بنویسه برام بنظرت واجبه؟؟و اینکه قبل عمل بنظرت بگم ...

به دکتر بیهوشیت بگو خودشون اگه لازم دونستن یبل از عمل قرص تحویز میکنن البته باید دو ساعت قبل از عمل با یه کوجولو اب خورده بشه چون ناشتا باید باشید 

دکترحبیب سهرابی تهران خیابون افریقا من کاراشو به شدت میپسندم از سال ۸۳بینی عمل میکنه

مرسی عزیزدلم😘

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...

هزینه الان چقدره؟ دکتر سهرابی که گفتید تا عید گرون تر نمیشه؟