2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی بهتره یا عاشقانه؟

310 بازدید | 56 پست

کیا تجربه هر دومورد رو دارن؟کدوم بهتر بوده؟

توی اطرافیاتون کدوم زوج ها خوشبخت ترن؟اونایی که سنتی ازدواج کردن یا اونایی که عاشقانه ازدواج کردن؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقانه

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

ببین هم سنتی ممکنه به مشکل بخورن هم عاشقانه. ولی من خودم فقط عاشفانه رو قبول دارم. ازاینکه بشینم یکی بیاد پسندم کنه متنفر بودم. خداروشکر خدا یه عاشقانه شو نصیبم کرد  

ازدواج عاقلانه

اون که بله،بیشتر میخوام بدونم بین عاشقانه با سنتی کدوم بهتره؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

ببین عزیز به نطرم سنتی کمی بهتره چون عاقلانه جلو میری و میسنجیش و علاقه هم بوجود میاد ازدواج میکنی اما عاشقانه ممکنه طرف هزارتا بدی داشته باشه اما چون دوسش داری بهش توجه نمیکنی 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

متاسفانه اطراف من اکثر ازدواج های عاشقانه ختم به طلاق شده اما سنتی ها الان همشون بچه هم دارن ظاهرا که خوشبختن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏