2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی بهتره یا عاشقانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 56 پست

چرا 0 و 1 کار میکنین😐

هرکدوم پیش اومد

همه شرایط اشنا شدن مستقیم ندارن

همه شرایط سنتی طور ندارن(واسطه ندارن)

شاید پیش نیاد

فرصت نشه

به هرحال

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم عاشقانه سختی های زندگی رو راحت تر میکنه

ولی اگه کاملا سنتی باشه از کجا معلوم عشق به وجود بیاد؟

برای من حقیقتش ترکیبی از جفتش بود،ینی عکس همو دیدیم بعد اومد خواستگاری عاشق هم شدیم بعد یه ماه در ارتباط بودیم و عقد کردیم الانم دوستش دارم ولی بنظرم عاشق شی  خیلی بهتره  و موفق تری

من پسر داییم با خانومی ۶سال در ارتباط بودن و حتی خواستگاری هم انجام شد ولی آخرش کات کردن،بعدا فهمیدی ...

پسره معتاد ورفیق باز بود فرضکن دخترعموم میگه من نمیدونستم! ولی بنظرم میدونسته خودشو گول زده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسره معتاد ورفیق باز بود فرضکن دخترعموم میگه من نمیدونستم! ولی بنظرم میدونسته خودشو گول زده

دختر عموت چند سالشه؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
دختر عموت چند سالشه؟

۲۸

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
۲۸

کم سن هم نبوده!من خودم وقتی عاشق نامزدم شدم به مامانم گفتم من دیگه نمیتونم منطقی عمل کنم،از اینجا به بعدش با شماها😁

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
کم سن هم نبوده!من خودم وقتی عاشق نامزدم شدم به مامانم گفتم من دیگه نمیتونم منطقی عمل کنم،از اینجا به ...

بله ولی عقل نداشت ونداره

متاسفانه دختر لجبازیه هرچی خانوادش مخالفت کردن این پافشازی کرد

بله ولی عقل نداشت ونداره متاسفانه دختر لجبازیه هرچی خانوادش مخالفت کردن این پافشازی کرد

حالا چرا سازش نکرد؟مگه عاشقش نبود؟وقتی خودش خواسته باید سازشش هم بیشتر بشه دیگه

حالا چرا سازش نکرد؟مگه عاشقش نبود؟وقتی خودش خواسته باید سازشش هم بیشتر بشه دیگه

کلا تقاوت زیاد دارن این پسره کارگره در حالیکه شوهرخواهرش یعنی داماد دیگه اشون دکتره تو فنلاند! 

اینم دید حرف همه درست بوده حالا طلاق میخواد الانم میگع تقصیر خانوادم بود که درست تحقیق نکردن🤐🤐

کلا تقاوت زیاد دارن این پسره کارگره در حالیکه شوهرخواهرش یعنی داماد دیگه اشون دکتره تو فنلاند!  ...

شاید دلیل دیگه ای داشته ازدواجشون

خدا میدونه دقیقا چی به چیه،ولی حق نداره گردن خانوادش بندازه!