2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی بهتره یا عاشقانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 56 پست
ببین هم سنتی ممکنه به مشکل بخورن هم عاشقانه. ولی من خودم فقط عاشفانه رو قبول دارم. ازاینکه بشینم یکی ...

خداروشکر عزیزم،الهی همیشه خوشبخت باشین کنار هم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
خب عاقلانه باید یه عشقی پشتش باشه دیگه

وقتی عاشق باشی عیبهاش به چشمت نمیاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اطراف من اکثر ازدواج های عاشقانه ختم به طلاق شده اما سنتی ها الان همشون بچه هم دارن ظاهرا ک ...

حالا اطراف من برعکسه😁😁بیشتر سنتی ها طلاق داشتن

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
ببین عزیز به نطرم سنتی کمی بهتره چون عاقلانه جلو میری و میسنجیش و علاقه هم بوجود میاد ازدواج میکنی ا ...

خب تو عاقلانه زیاد طرفو نمیشناسی بعد میری تو زندگی تازه اخلاقاش رو میشه اینجوری اصلا نمیتونی کنار بیای تو دوستی حداقل قبل دوستی فهمیدی و باهاش کنار اومدی تا حدودی

ببین عزیز به نطرم سنتی کمی بهتره چون عاقلانه جلو میری و میسنجیش و علاقه هم بوجود میاد ازدواج میکنی ا ...

خب توی سنتی ام ممکنه طرف به هزار مدل اخلاقای بدشو پنهان کنه و روی خوبشو نشون بده فقط. ولی بنظرم توی دوران آشنایی عشفولانه ای طرف بد و خوبشو رو میکنه میبینی و بعد تصمیم میگیری به ازدواج برسه یانه

اون که بله،بیشتر میخوام بدونم بین عاشقانه با سنتی کدوم بهتره؟

من ک درحال حاضر عاشقم خب مسلما یه عاشق بهتر از یه ادم ناشناسه

نمیدونم تهش پشیمون میشم یا ن 

ولی امیدوارم نشم

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
خب تو عاقلانه زیاد طرفو نمیشناسی بعد میری تو زندگی تازه اخلاقاش رو میشه اینجوری اصلا نمیتونی کنار بی ...

درست اما یه مدت نامزد میشی با اخلاقش پی میبری اما اینم قبول دارم تا نری زیر سقف نمیتونی اخلاقشو بفهمی خودمم کشیدم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ازدواج عاشقانه قطعا بهتره اما مشکلی که اینجا وجود داره میلیون ها دختر در سرزمین من به انگیزه ازدواج عاشقانه وارد رابطه عاشقانه با پسری شدند و در نهایت نه تنها به ازدواج منتهی نشد بلکه کلی ضربه روحی و جسمی و جنسی در این مسیر خوردند و فقط با احساساتش بازی شد چون هدف بعضی از آقایون از ارتباط فقط جنسی است و وقتی راه های نفوذ رو بسته میبینن از در ازدواج و عشق وارد میشوند...البته ازدواج عاشقانه هم زیاده اما در مقابل کل ارتباطات خیلی کمتره

والا ما که هر چی ازدواج به اصطلاح عاشقانه داشتیم تو این دو سه ساله غیر یکی همه جدا شدند 😔

ولی در کل به نظرم سنتی بدون شناخت هم خوب نیست از اون طرف دوستی هم اگه طولانی باشه و بدون چارچوب در حدی که دو طرف اینقدر وابسته بشند که عیب ها و تفاوت ها را نبینند یا خودشون را گول بزنند این ازدواج هم آخر و عاقبت نداره

خب توی سنتی ام ممکنه طرف به هزار مدل اخلاقای بدشو پنهان کنه و روی خوبشو نشون بده فقط. ولی بنظرم توی ...

درست اما تو سنتی یه مدت نامزد میمونیم تا اخلاق طرفو بسنجیم 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
حالا اطراف من برعکسه😁😁بیشتر سنتی ها طلاق داشتن

دخترعموم که ۷ سال با شوهرش دوست بود یکسال بعد عقد درحال طلاقن🤐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏