2777
2789
عنوان

به چشم زخم اعتقاد دارید

120 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر 

یه موضوعی خیلی ذهن منو درگیر کرده یعنی به طور وسواس گونه ای شده برام من واقعا از حسادت های اطرافیانم دارم اذیت میشم و همش میترسم با تنگ نظریشون باعث بشن شرایطم تغییر کنه حالا یا اینکه در عمل برام نقشه بکشن یا با حسادت و تنگ نظریشون باعث این موضوع بشن. به نظر شما چطوری توکل کنم به خدا و این فکر ها رو از سرم بیرون کنم و از چشم بد در امان باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوربختانه هست و واقعیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چشم زخم که واقعیه

بهتره تا میتونیم از افراد حسود دوری کنیم خیلی بده 😣

و اینکه هرکاری میکنیم بهشون هیچی نگیم

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
چراغ خاموش زندگی کن .این نصیحت از من

من به واسطه ی شغلم دائما در معرض دیدم برای همین نمیتونم چراغ خاموش زندگی کنم و خدا شاهده سالها برای این شغلم زحمت کشیدم اما الان آدما فقط دستاوردمو میبینن و حسادت میکنن و حتی چوب لای چرخم میذارن 

من به واسطه ی شغلم دائما در معرض دیدم برای همین نمیتونم چراغ خاموش زندگی کنم و خدا شاهده سالها برای ...

گردن بند ۴ قل بخر بنداز

هر روزم از خونه میری بیرون و ان یکاد بخون فوت کن به خودت

به شدت.چشم زخم زندگی منو نابود کرد

چشم زخم و چشم زدن نیست ادمای سمی و حسود و دسیسه درست کن که زندگی بقیرو نابود میکنن 

از ادم سمی هر چقدر زودتر دوری کنید کمتر اسیب میبینید

بنظرم زرنگترین ادما کسانی هستن که ادمای سمی و زود شناسایی میکنن 

ادم سمی  ممکنه تحصیل کرده یا ثروتمند باشه 

ادمای ساده فریب ظاهر فریبنده ادمای سمی میخورن 

من به واسطه ی شغلم دائما در معرض دیدم برای همین نمیتونم چراغ خاموش زندگی کنم و خدا شاهده سالها برای ...

از من ب تو نصیحت هرکار میکنی سعی کن سر زبون ها نیوفتی ک بدبختی

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌