2777
2789

سلام خانما یه مشکلی که من دارم اینه که من شیر دارم اما یه مقدار که میاد بعد کم میشه وقتی ام که شیرم کم میشه پسرم دیگه سینمو نمیگیره و گریه میکنه دوست ندارم شیر خشک بهش بدم یکماهش و ۲ روزشه میترسم دیگه سینمو نگیره شنیدم یه رابطی هست که به سینه مادر وصل میشه و بچه هم شیر مادر رو میخوره و هم شیر خشک میدونید اسمش چیه؟ 

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

همچنین رایگانه فقط قسمت پیامای مشاور پولیه که اونا هم به درد نمیخوره

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

برو بگو رابط شیر دهی میخوام

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل شبدر. بخورین شیرتون زیاد میشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

عزیزم رابط مال کساییه که سینشون نوک نداره شیر خشک بده گناه داره وزن نمیگیره شیرت کمه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

فقط با گشنگی عذابش نده شیر خشک اصلا بد نیس.

خودتم به تغذیه ت برس و کپسول شیر افزا بخور و قرص کلسیم و‌مایعات

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

سلام قدم نو رسیدت مبارک عزیزم😍

من سر بچه اولم رابط سینه گرفتم ک چیز مسخره ای بود کاربردشم این بود ک نوک سینه رو بچه بهتر بگیره، و ربطی ب شیر خشک نداره. 

اگه بچه ات سینه نمیگیره قضیه اش جداست. ولی اگه شیرت کمه چیزایی ک شیرو زیاد میکنه بخور

خدایا فرزندانم را عاشقانه به تو میسپارم پناهشان باش و راه رسیدن به خودت را برایشان هموار کن... آمین 🙏

شوید پلو با مرغ، ماکارانی، ماالشعیر اینا هم برا افزایش شیر خوبه

خدایا فرزندانم را عاشقانه به تو میسپارم پناهشان باش و راه رسیدن به خودت را برایشان هموار کن... آمین 🙏

علاوه بر وعده غذاییت، میان وعده هاتو بیشتر کن،چای کمرنگ، شیر،من خودم الان ی بچه 4ماهه دارم غذاهایی مثل ابگوشت ک آبکی باشه واسه شیرت خوبه

فقط با گشنگی عذابش نده شیر خشک اصلا بد نیس. خودتم به تغذیه ت برس و کپسول شیر افزا بخور و قرص کلسیم ...

همشو میخورم به خدا تو غذا اصلا کم نمیزارم یه عالمه قرص و شیر افزا و اینا میخورم