2777
2789
عنوان

تجربه های آشپزی شخصی

1169 بازدید | 8 پست

تجربه هایی که خودتون کشف کردین یا از بزرگترها یا اطرافیانتون یاد گرفتید رو اینجا به اشتراک بزارید...

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

صبوری کردن....یعنی غذای عالی 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

در کوکو سبزی زیره بریزم.

برای پختن خورشها اول با شعله بالا ۵دقیقه بجوشه، بعد با شعله ملایم بپزه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا من فهمیدم که موقع دم کردن چایی،اول دارچین و با اب جوش چند دقیقه دم کنم بعد چای خشک و بریزم،چایی خوش رنگ تر میشه،یا تویماکارونی ریحون قرمز خشک بریزی خوشمزه میشه😋

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

من مرغام همیشه بد میشد یا زود وا می رفت هی می گفتم چرا مرغای مامانم خوشمزست الان تازه یاد گرفتم که نمک تو مرغ خیلی مهمه بعدم مرغای سرخ شده و رب سرخ شده با پیازو ادویه رو که اب میریزی رو شعله زیاد نباید بزاری وگرنه وا میره باید بزاری آروم یه ساعتو نیم دوساعت بپزه یه روغنی بعد این تایم رو مرغ میفته که می فهمی پختش تموم شده چون آروم میپزه وا ام نمیره

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

من مرغام همیشه بد میشد یا زود وا می رفت هی می گفتم چرا مرغای مامانم خوشمزست الان تازه یاد گرفتم که ن ...

منظورتون اینه که از همون اول پخت باید نمک زد به مرغ؟

برای ماکارونی درست کردنم لازم نیست خیلی چیزای مختلف اضافه کرد نمک فلفل زردچوبه همین وپیازو کامل بزارید سرخ بشه من یه مقدار پیاز داغ فریز دارم قاطیش می کنم روغنشم خوب بریزید خوشمزه میشه

منظورتون اینه که از همون اول پخت باید نمک زد به مرغ؟

مرغو هیچ فرقی نمی کنه ولی نمکو با ادویه همون اول داخل اب مرغ بریزید من مشکلم این بود که نمک کلا کم میزدم بی مزه میشد

درموقع پختن‌مرغ یا گوشت  همراه پیاز و بقیه افزودنیها یه برگ‌بودرسته  داخل خورشت بزارید همراهش بپزه بعداز پخت حدوددنیمساعت در غذا کافیه  همونجور درسته دربیارید بوی زحم‌مرغ وگوشت کاملا ازبین‌میره مخصوصا بوی بد گوشت گوسفند  و غذاهاتون هم‌خوش عطر میشه چون‌بوی ادویه ها تازه خودشونونشون‌میده خود برگ‌بو بوی خاصی نداره ولی خاصیت داره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن