2777
2789
عنوان

مردای ثروتمندی

746 بازدید | 45 پست

از مردای شکم گنده ثروتمندی که زنا رو به چشم هرزه میبینن و مردای دیگه رو به چشم نوکر و زیردست ،متنفرم،از غرورشون،از...

دیروز  با شوهرم رفته بودیم پاساژ تا یه مغازه برای من اجاره کنه،صاحب پاساژ تازه از کانادا برگشته بود،نگاه های هیزش رو خودم کنار شوهرم احساس میکردم،جوری با بقیه حرف میزد انگار نعوذبالله خداس،شوهر منم اصلا تحویل نمیگرفت این حرف میزد روشو برمیگردوند ،یه خانم خیلی خوشگل هم کنارش بود انگار منشی بود جلوی همه بهش میگفت چاق شدی،سیبیل درآوردی،..اونم خار میکرد،خدا لعنتش کنه،حس بدی بهم داد دیگه قید اجاره مغازه تو اون پاساژ رو زدم

واقعا اینطور ادما رو چجوری میشه تحمل کرد؟هرچقدرم پولدار باشه،خوردت کنه ایراد بگیره،میشه واقعا تحمل کرد؟خودش کچل بود با یه شکم گنده😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید رید بهشون تقصیر مردک نیست چون اون خره یه خرم مسلما لگد میزنه تقصیر منشیه اجازه داده اینجوری باهاش صحبت کنه منم یکی از دوستای خانوادگیمون یه زن به شدت پولدار و بد دهن با رفتارای زشته یه روزی یه حرف خیلی زشتی بهم زد اخم کردم با جدیت گفتم درس صحبت کن یعنی چه دیگه بعدش حساب کار اومد دستش 

بشکند دستی که بلرزد بمیرد دلی که بترسد✌🏻
دیده شوهرت خوشتیپ تره حسودیش شده 😁

انقدر از خود راضی بود که

با همه مثل زیردستاش برخورد میکرد میخواستم برم بزنم زیر گوشش بگم دزد با پول مردم میری میگردی حالا خودتو واسه مردم میگیری

خود بعضی خانما میخوان همچین دیدی بهشون باشه...

بارها شده با دوست دخترم رفتم زبونشو باز میکنه میگه خرجم کن و فلان .... به این ارزش چی قائل باشم!؟

هربار که صبح بخیر میگفت قبض مینداخت و میگفت نت بزن برام!😐 

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
باید رید بهشون تقصیر مردک نیست چون اون خره یه خرم مسلما لگد میزنه تقصیر منشیه اجازه داده اینجوری باه ...

من جای اون منشیه بودم یه لحظه اونجا واینمیسادم،بیچاره 

انقدرم خوشگل و ناز بود  جای بچه مرده بود.میخواستم بگم پول رو با یه دزدی هم میشه یه شبه بدست اورد اون قیافه تو چیکار میخوای بکنی خرس پیر...دلم واسه منشیه کباب شد

یکی از استادای ما خیلی پولداره ...بخاطر رشته و ازین حرفا ولی واقعا ادم درستیه

ببین پول روی حقیقی ادما رو نشون میده

خیلیا تواضع اخلاقشونو مدیون نداشتن پولند

برامنم پیش اومده به نحو دیگه

سعی کن جدی نگیری انتطاری نداشته باش 

9/9/99اتفاق خوشگل من💚
خود بعضی خانما میخوان همچین دیدی بهشون باشه... بارها شده با دوست دخترم رفتم زبونشو باز میکنه میگه خ ...

خوب شما چرا دوس دختر میگیری که به شما به چش عابر بانک نگاه کنن؟؟😐😐😊😐

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
خوب شما چرا دوس دختر میگیری که به شما به چش عابر بانک نگاه کنن؟؟😐😐😊😐

تا وقتی صرفه اقتصادی برام داشته باشه...

نیازمو برطرف کنم

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)