2777
2789
عنوان

مردای ثروتمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 45 پست

منم فکر میکنم خود زنا هم باعث شدن که مردای پولدار همچین دیدی بهشون داشته باشن،خودشونو به خاطر پول فروختن

ولی خب اونم آدم بود هیچوقت بقیه رو خورد نمیکرد

یکی نیاز مالی داره مجبوره تن فروشی کنه مرده نباید شخصیتشو خورد کنه که اونم جلوی همه

حالا اون خانوم منشی بود شاید رابطه هم داشتن نمیدونم ولی خیلی بد باهاش حرف زد یعنی چی برو سیبیلاتو بردار...

اووو تازه مشغول ب کار نشدی ...اینجور آدما پرن...آدمای تازه ب دوران رسیده ک ب قول مدیری پولدار شدنشون از بخشندگی خدا چون دیده این پول نداشته باشه دیگ هیچی نداره...من خودم ب شخصه چند سال قبل صاب کارم با دوتا زن ک ب خودشون میرسیدن تو سرکار اندازه عروسی ارایش میکردم لا س میرد بعد ب اونا مار نمیداد حقوقشونم از من بیشتر بود با اینکه من بیشتر کار میکردم حتی ی جا بعش بی احترامی هم کرد ولی انگار ن انگار...بعد ی جا زنه برگشت ب من گف واسه ما ک کنتور نمیندازه چقدر....میکنیم😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 راه درامد جدیدشونه  متاسفم واسه خودمون که گولشونو میخوریم دیگه از تاسف واسه اونا گذشته

آره بینید و آگاه باشید گولشونو نخورید

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
متاسفانه بعضی خانوما و آقایون باعث بوجود اومدن همچین طرز فکری میشن یه اقا پسری رو میشناسم که باهر دخ ...

آره والا منم دوربین مخفی رو میبینم تو تهران،که با پورشه میان مخ دخترا رو بزنن،بعد میگن دختر آهن پرست در صورتی که پسرا آهن پرسترن یه دختر تو پورشه ببینن اب دهنشون میریزه

چیزی در مورد منشی های همه کاره شنیدید.توهین نشه به منشی ها در مورد همه نیست منشی هایی که هم نقش منشی هم بازار یاب هم معشوقه رو دارن......یه وقتی دنبال یه کار پاره وقت بودم بعضی هاشون علنا میگفتن نباید چادر بپوشی باید ارایش کنی باید بعد از ساعت اداری یکی دوساعت بمونی....و خیلی چیزای دیگه خدا لعنتشون کنه

خوب وقتی هدف و دیدگاه ارزشی خودت همینه نسبت به خودت، دختری هم که شان و منزلت داره وارد رابطه با شما ...

روابط دوستی دو طرفه هست...

زن ها بیشتر همدم و نیازهای عاطفی و حس ارزشمند بودنو ... بدست بیاره. تو این رابطه پسر چه سودی میبره!؟

نمیشه رابطه جنسی رو از دوستی حذف کرد ولی خوب تو جامعه اکثرا محدودیت دارن دیگه

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
چه خوب ک تصمیم گرفتین شاعل بشین😍😍😍👌🏻

فدات شم آره،خواهرم داره میره ایرلند منم تنها میشم شوشو گفته یه مغازه بزن مشغول شو حوثلت سر نره،اونم که دیروز اون آقا رو دیدم گفتم چه خوب من تو اجتماع نیستم اصلا تحمل آدمای اینجوری رو ندارم ،میخواستم بزنمش😂😂😂

😂😂😂 راه درامد جدیدشونه  متاسفم واسه خودمون که گولشونو میخوریم دیگه از تاسف واسه اونا گذشته

بعضی از دختر ها هم بی خود به همه اعتماد می کنند بعضی ها شون واقعا عاقلانه حتی فکر هم نمی کنند 

کاربر خانم😐😂
روابط دوستی دو طرفه هست... زن ها بیشتر همدم و نیازهای عاطفی و حس ارزشمند بودنو ... بدست بیاره. تو ا ...

این آقایی که من دیدم فکر نکنم چیزی به نام احساس و دوستی و آدمیت حالیش باشه

رابطه رو فقط جنسی و استفاده از زنا میدونن

خود بعضی خانما میخوان همچین دیدی بهشون باشه... بارها شده با دوست دخترم رفتم زبونشو باز میکنه میگه خ ...

خودشما از ضعف شخصیتتون هست که تو یه  محفل که اکثرا خانم هستن وغالبا مضوعات زنانه مطرح میشه وارد میشین.