2777
2789
عنوان

یه مشکل اخلاقی و عجیب دارم

247 بازدید | 10 پست

تن صدام بالاست و لحنم کوبنده تقریبا(ینی محکمه)

دورو اطرافیانم(خانواده و دوستان) کاملا روم شناخت دارن و به مشکل نمیخورم 

منتها مسئلم تو محل کاره 

ک فک میکنن من دارم بد صحبت میکنم و ادم عصبی هستم در صورتی ک اصلا اینطور نیست

خیلی زیاد هم سعی کردم ک تغییر بدم ولی تن صدا به هیچ وجه دسته خودم نیست لحنمم تا وقتی حواسم هست اوکیه حواسم پرت بشه دوباره بد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل خواهر منه اخلاقت همه فک میکنن خشنه ولی اونجوریم نیس

خیلی عذاب اوره یه موقع ها بغضم میگیره یهو دارم حرف میزنم یهو میگن بیا بزن. یا شروع میکنن بد صحبت کردن.یا میگن برخوردت اصلا درست نیست

درصورتی ک من اصلا منظوری ندارم

تو خونه صدات ضبط کن و گوش بده انگار داری با یکی حرف میزتی تو واتساپ با خواهر یا دوست صمیمی ت وویس ب ...

نمیتونم اونروز تلفن داخلی گرفته بودم داشتم صحبت میکردم در اتاقم باز بود بعد همکارم گف فک کنم نیاز نیس تلفنی حرف بزنیم دارم صداتو میشنوم(دوطبقه پایینتر بود

باز خوبه خانوادت کنار اومدن من خانوادمم کنار نیومدن بعده این همه سال دیگه دورو اطرافیانم سرشو بخور ...

اتفاقا توی دوستا و خانواده محبوبم و خیلی دوسم دارن و کلی میگیم و میخندیم هیچکسم ازم ناراحت نمیشه حتی یه درصد تهش میگن تو اینطوریه سیستمت دیگ تن صدات بالا لحنت بده

ولی امان از همکارا

ادم اکثر وقتشو باهمکارا میگذرونه

اتفاقا توی دوستا و خانواده محبوبم و خیلی دوسم دارن و کلی میگیم و میخندیم هیچکسم ازم ناراحت نمیشه حتی ...

نمیدونم چی بگم ولی سعی کن قانعشون کنی که این لحنمه

مثلا الکی گوشیو بگیر با یکی صحبت کن بگو که اره مثلا فلانی دیروز که خونه دوستم بودم خواهرش اومده بود میگفت لحنت چه باحاله ادم خوشش میاد

بلندبلند حرف بزن تا همکارات حالیشون بشه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
نمیتونم اونروز تلفن داخلی گرفته بودم داشتم صحبت میکردم در اتاقم باز بود بعد همکارم گف فک کنم نیاز نی ...

این نرم افزار رکود صدا ضبط کن حتما صدای خودت گوش بده

من واسه خودم امتحان کردم نتیجه داده بابد خیلی تمرین کنی مخصوصا وقتی تنهابی