2777
2789

سلام

ما خونمون هیچوقت مشکل سوسک نداشت ولی الان حدوده یه ماه میشه که اگر نصفه شب ساعت ۲ به بعد به آشپزخونه بریم و چراغ رو روشن کنیم سوسک یا سوسکهای کوچیکی روی دیوار یا کابینت یا کنار و روی اشیا و اجاق گاز دیده می‌شن که خیلی هم هوشیارند و زود در میرن. امروز خمیر امحا زدیم ولی فکر نکنم اثری داشته باشه و من ندیدم سوسکی ازش بخوره... تو اینجا هم یکی درمیون گفتن اثر داشته و نداشته.

مشکل اینجاست که شکاف و فضای مخفی مناسب این سوسک ریزا تو آشپزخونه زیاده و موندم چجوری میشه خمیر یا مواد سوسک کش دیگه رو به همه‌جا زد‌. تازه اگر همه‌جا هم بزنیم باز ممکنه فضاهای مناسبی براشون داخل سوراخ‌های پشت یخچال یا ماشین لباسشویی و... باشه که نمیشه بهشون خمیر و... زد، یا مثلاً جاهایی که دستمون نمی‌رسه.

از طرفی بخاطر کرونا نمی‌تونیم سم بزنیم و از خونه بریم بیرون چون جای دیگه‌ای نداریم که بریم، خطر کرونا هم که هست.

یه پودری هست ازش بعضاً تعریف شده و جلد سبز داره ولی مشکلش اینه که همش ۵ گرم تو هر بسته بیشتر نیست و باز همون سوال قبلی که چجوری ۵ گرم رو باید تو کل آشپزخانه و فضاهای دور از دسترس ریخت؟!

ممنون میشم کمک و راهنمایی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون پودررو بریز البته تو روز چون شب خیلی قاراشمیش میشه همون پودر میکشه همشونو خونه مامانمم بود پودر گرفتیم چند سال پیش بعدم کابینتارو رنگ کردیم دیگه گم‌شدن

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
 برو پودر بکش بکش بگیر بریز زیر کابینتات . قبلشم کامن بگیر بزن 

کامن رو که میگن باید چند ساعت برید بیرون از منزل... بعد اینا رو کابینت دیواری ها دیده می‌شن نه رو زمینی‌ها.. کجاشون پودر بریزیم

وای این سوسکااگه اومدن تو زندگی ادم دیگه هیچ جوره نابود نمیشن انقد. زیاد میشن لعنتیا

اون سمه ک جلدش سبزه خارجیه؟؟ دونه های داخلش مثل برنج پودر شده اس؟؟

اگه همونه دو بسته از همونا گوشه کنارای اشپزخونت بریز و زیر کابینتا همون یک و بسه با اون سم نابود میشن میرن ک دیگه برنمیگردن

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
 کامن رو که میگن باید چند ساعت برید بیرون از منزل... بعد اینا رو کابینت دیواری ها دیده می‌ش ...

اون پودر ها یه طعمی داره که واسه سوسک خوشاینده هر جا بریزی جذب میشه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
وای این سوسکااگه اومدن تو زندگی ادم دیگه هیچ جوره نابود نمیشن انقد. زیاد میشن لعنتیا اون سمه ک جلدش ...

نمی‌دونم مثله برنجه یا نه ولی اسمش گرین لیفه هم دیجی‌کالا داره هم تو اینستا تبلیغ زدن ولی نمی‌دونم از کجا بگیرم چون دیجی کالا گرونه میترسم از اینستا بگیرم تقلبی دربیاد. 

شاید برات جالب باشه بدونی من وقتی خواب بودم سوسک از دست و پام میرفت بالا تا یهو سر منشا رو گرفتم دیدم از کلید پریزی ک باز بوده سوسک میاد . سم ریختم دیدم عین ارتش جومونگ یکی یکی میان بیرون . تو ی روز ۱۲ تا بیشتر از اون پریز در اومد . تو کلید پریز پودر ریختم  بعد گچ گرفتم . زیر فرش و کابینت و سرامیکا و توالت و حموم پودر ریختم  دیگ خدارو شکر چند وقته نمیبینم 

چقدر پودر مصرف کردی اینهمه جا ریختی؟!

ی بسته گرفتم  همه جا کم کم ب حالت نمک پاشی ریختم . قیمت پودر هم ۵ خریدم .

ی محلولم ریختم تو فاضلاب ک اونم ۱۷ خریدم .

پشت کابینت رو سرکه و صابون بزن 

ی بسته گرفتم  همه جا کم کم ب حالت نمک پاشی ریختم . قیمت پودر هم ۵ خریدم . ی محلولم ریختم ...

اسمش چی بود پودره؟

پشت کابینت یعنی اونایی که به دیوار پیچ شده رو باید دربیاریم؟

خونه قبلیمون تازه رفته بودیم توش افتضاح بود با خمیر امحا کلا نابود شدن کامن هم عالیه تو اشپزخونه رو بزن یه چندساعتی تو‌اتاق بمونین و پنجره رو باز بذارین تا بوش بره 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......