2777
2789
عنوان

کمک - سوسک ریز آشپزخانه (سوسک باند قهوه‌ای)

| مشاهده متن کامل بحث + 4910 بازدید | 21 پست
خونه قبلیمون تازه رفته بودیم توش افتضاح بود با خمیر امحا کلا نابود شدن کامن هم عالیه تو اشپزخونه رو ...

خمیر امحا رو کجاها باید بزنیم؟ چون جای دور از دسترس زیاد داریم و خمیره هم چسبناک نیست همش میفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خمیر امحا رو کجاها باید بزنیم؟ چون جای دور از دسترس زیاد داریم و خمیره هم چسبناک نیست همش میفته

من زیر کابینتا و زیر اپن و حتی زیر مبلا و اطراف دیوار هم زده بودم به حدی زیاد بودن شبا تا پذیرایی هم میومدن ولی کلا نابود شدن‌ 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

کاربر مرد

ما کامن استفاده کردیم فعلا دیگه ندیدیم تو آشپز خونه.

بله یه مقدار بوی سم محصولات کشاورزی میده.مثلا میرید مهمانی و آخر شب بر می گردید بزنید .ولی بوش شاید یه روز بمونه.

اسمش چی بود پودره؟ پشت کابینت یعنی اونایی که به دیوار پیچ شده رو باید دربیاریم؟

نمیخواد در بیاری . ی سرنگ بگیر .اول از همه سم سوسک بگیر  اسمش کامنه  با سرنگ تزریق کن پشت کابینت . بعد پودر بکش بکش بگیر کل خونتو بزن .  زیر کابینت . روی کابینت . سعی کن پیدا کنی از کجا میان لعنتیا . عزیزم من ی ماه مردم تا الان رنگ سوسک نمیبینم.ی بار سوسک از تو شلوار کشیدم  بیرون . اگر برات کاری نداره در اوردن کابینتا ...درشون بیار قشنگ پشتشون رو با سم تمیز کن . درزاشو ....چون بچه میکنن سوسکا.  دیواری ک کابینت وصل میکنی ب یکم پودر آغشته کن . یا با همون سم پاکش کن . اگ خوب این کارو کنی و جاشون پیدا کنی و ببیندی دیگ رنگ سوسک نمیبینی  . ببین برای من سوسک ریز نبودا . از اون سوسک خرکیا بود . هر کدوم اندازه دوبند انگشت  ی شب گریه ام گرفت .شوهرم میترسید . فکر کن مرد ب اون گندگی ب من میگفت تو برو چسب از پریز بردار وقتی رفتم برداشتم . از ترس و از بس حالش بد شده بود ناهار و شام نخورد.