2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو ب دو قسمت تقسيم كن ماسك بزنين لوازم همسرتو جدا كن اگه ميتوني برو جاي ديگه

میدونی دو روزه به حساب اینکه سرماخوردگی سادست با توجه به ازمایش خونش، همش پیش هم بودیم، میترسم ماهم بگیریم 

حالا از این به بعدشو که حتما رعایت میکنیم اما قبلش چی😭

دعا کنین توروخدا حداقل من و دخترم نگیریم، که منم بتونم ازش مراقبت کنم، شوهرمم زود خوب بشه🙏

ماسک بزنید مدام ضدعفونی کنین لوازم  و جدا کنید 

اب سیب آب هویج موز 

مایعات گرم 

سوپ 

گلاب 

ابلیمو عسل آب گرم 

دمنوش آویشن ولی نه زیاد

بخور آویشن و گل محمدی و بابونه. ختمی 

گلم کلا بویایی و چشاییش صفره یعنی هیچی متوجه نمیشه

منم همینو میگم دیگه وقتی بویایی چشایی نداره قطعا کروناس خواهرم و دامادمونم هم گرفته بودن بعد دو هفته برگشت بویایی و چشایی من خودم با اونا در تماس بودم فقط سرفه خشک داشتم ک دکتر گف نیازی ب ازمایش نیس و کرونای خفیف گرفتی نگران نباش فقط مایعات گرم سوپ و ویتامینای فراوان بده بخوره خوب بشه

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍