2777
2789

[QUOTE=158243740]منم همینو میگم دیگه وقتی بویایی چشایی نداره قطعا کروناس خواهرم و دامادمونم هم گرفته بودن بعد دو هفته ...[/QUOTEببخشید عزیزم علائم اونا به جز بویایی و چشایی دیگه چی بود ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=158243722]ماسک بزنید مدام ضدعفونی کنین لوازم  و جدا کنید  اب سیب آب هویج موز  مایعات گرم  ...[/

میدونی دو روزه به حساب اینکه سرماخوردگی سادست با توجه به ازمایش خونش، همش پیش هم بودیم، میترسم ماهم بگیریم 

حالا از این به بعدشو که حتما رعایت میکنیم اما قبلش چی😭

[QUOTE=158243722]ماسک بزنید مدام ضدعفونی کنین لوازم  و جدا کنید  اب سیب آب هویج موز   ...

من تو دوران افت فشار ودو سه روز سرفه با خانواده  ام بودم نوزاد خواهرم رو بغل کردم ولی  خدا رو شکر کسی نگرفت 

[QUOTE=158243740]منم همینو میگم دیگه وقتی بویایی چشایی نداره قطعا کروناس خواهرم و دامادمونم هم گرفته ...

اونا بدن درد شدید داشتن دکتر بمن گف پادرد هم از علائم اصلیشه پادرد و دست درد یادمه داشتن و خواهرم تنگی نفس شدید البته هردوشون بدون سرفه بودن جوری بود ک خواهرم یکی دوبار انگار داشته خفه میشده 

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
اره منفی بود ولی دکتر گفت کرونا خفیف داری .سردرد .خستگی وا فت فشار بعد یه هفته سرفه کردم دکتر تشخیص ...

خیلی کوتاهی میکنن این خیلی بده

الان من و دخترم به خیال اینکه چیزی نیست شوهرم نزدیکمون میومد بدون ماسک و اینا😭

فامیلتون علائمشون چی بود ؟

اونا بدن درد شدید داشتن دکتر بمن گف پادرد هم از علائم اصلیشه پادرد و دست درد یادمه داشتن و خواهرم تن ...

شوهرم بی حالی و بدن درد داره و سرفه تک و توک با از بین رفتن حس بویایی و چشاییش

[QUOTE=158243722]ماسک بزنید مدام ضدعفونی کنین لوازم  و جدا کنید  اب سیب آب هویج موز   ...

زیاد نگران نباش إن شاءالله ک نگرفتید منم بابام از قبل علائم داشت دکتر سی تی نوشت نگفت واسه کرونا نوشته  گفت عفونت  داره ریش انگار چون از قبل بابام سابقه مشکل ریه داشت ما باز شب باهاش بودیم ولی خداروشکر ما درگیر نشدیم بابامم خفیف رد کرد

من تو دوران افت فشار ودو سه روز سرفه با خانواده  ام بودم نوزاد خواهرم رو بغل کردم ولی  خدا ...

خدا رو شکر ، بله هر چی خدا بخواد همون میشه

شوهر منم بی حاله و انگار فشارش افت داره

شوهرم بی حالی و بدن درد داره و سرفه تک و توک با از بین رفتن حس بویایی و چشاییش

من بهت میگم ک صددرصد کروناس اصلا هم نترس فقط با ماسک باشید همگی توی خونه خیلی هم ب خوردوخوراکش برس سرفه هاش احتمال داره بیشترم شه بهش شروع کن دیفن هیدرامین بده بخوره دکتر ب ماها ازیترومایسین و استامینوفن داده بود اینارو بهش بده بخوره و در کنارش ابمیوه و سوپ میوه بسیار سعی کن روغنی نپزی ک گلوش تحریک نشه

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍