2777
2789
شوهر من از رو آزمایش خون متوجه شدیم و مثبت بود  بعد سی تی کرد ریه درگیر شده بود ..اصلا تست ...

تست مخاط دقیق تره 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
ممکنه چون ازماشو زود گرفتن نشون نداده ؟ مثلا چند روز دیگه بره  شده واسه اطرافیانتون همچین مورد ...

عزیزم شما بذار رو این حساب ک کرونا داره اگرم نداشته باشه تو این دکترا اینا میره خدایی نکرده میگیره مایعات بهش زیاد بده ی دوره آزیتروهم بخوره

ممنونم خدا جون...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور مشخص شد بعدا عزیزم ؟ تست گرفت یا دوباره ازمایش داد؟

اره عزيزم 

يك ماه بعد دوباره تست داد نشون داد قبلا كرونا داشته الانم داره

بعد رفت تست مخاط داد اونم مثبت شد

بقيه هم ازش گرفته بودن

تورو خداااااااا لايك نكنين
شوهر من خون داد ولی جوابش مثبته . ممکنه اشتباه باشه و نداشته باشه؟

بیشتر منفی کاذب نشون میده من شنیدم 

اگه علائم داره کروناست چون دکتر مسیح دانشوری می‌گفته هر علائم مرتبط و کرونا بگیرید پیک آنفلوآنزا هنوز شروع نشده 

بعد جواب ازمایش خونش منفی بود دو روز پیش، اما از دیروز همون بی حالی و درد رو داره به اضافه اینکه حس ...

بویایی و چشایی نداره یعنی کرونا عزیزم ازمایش قابل اعتماد نیس

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍