2777
2789
عنوان

بیاید عکس چشام ببینید 😓

226 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من کاربر قبلی بودم ولی نمیدونم نی نی سایت چیکارش کردم ک تعلیق ام کرد مجبور شدم ی اکانت دیگه بسازم ...بیخیال...

مشکل اصلی من ....چشمام هست.....

چند وقته تو عکسام نگاه میکنم همش حس میکنم یکیش یکم انحراف داره دیگه خیلی حساس شدم و واقعا داغونم 

توروخدا بیاید بگید چشام انحراف دارن عایاااا،؟اگه دارن باید چیکارکنم😔

کو بذار

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما هم قیچ شدیم بس ک چشم دوختیم به صفحه گوشی 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

گذاشتی بلایک

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
بخاطر تنبلی ماهیچه های چشم هست  بزن تو نت ورزش برای انحراف چشم مداکم انجام بدی بهبود پیدا میکن ...

جدی دیروز رفتم چشم پزشک یکی از چشام نیم درجه و یکی دیگش ۱درجه ضعیف شده😔