2777
2789
عنوان

یه چیزی که از سنجش یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی گل

مرسی عزیزم    با دل پاکت برام دعا  کن  من عاشق معلمی هستم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
رشته انسانی.رتبه ۷۲۸ شده

پ عاااااالیه حتما قبوله

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
ترازم 8600  انسانی منطقع دو

ترازت خوبه دیگ 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
صددر صد قبوله دبیری

انشالله.توروخدا دعا کنید.من دو شب پیش خواب دیدیم داداشمو از اتوبوس پیاده کردن میگن از مشهد اومده از مصاحبه اخه تو انتخابش مشهد هم بود.انشالله هرچی خیره..

دخترم همه دنیایه منه
انشالله.توروخدا دعا کنید.من دو شب پیش خواب دیدیم داداشمو از اتوبوس پیداه کردن میگن از مشهد اومده از ...

ایجانم

سلام انشاالله قبول میشی خانوم.   از رتبه اتون راضی بودین؟

والا تا تونستم درس خوندم و تلاش کردم   با شرایطی که داشتم   به نظرم خیلی خوب شد   گرچه دیگران انتظار زیر هزار و اینا داشتن ولی منی که تو بطن کار بودم  

به نظرم واقعا خوندم  

رتبه مپنج هزار شده    اگه رشته ای که میخوامو بیارم اره مسلما راضی خواهم بود 

مرسی از دعا خیرتون     برام دعا کنید من عاشق معلمی هستم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
انگار فقط من این وسط با وجود گند زدم هنوز امیدوارم🤦‍♀️🤦‍♀️

نترس منم هسم 

رشتتو رتبت چنده

صددر صد قبوله دبیری

عزیزم بستگی به تراز داره 

ما پارسال تو شهرمون داشتیم طرف رتبه اش هزار شده چون ترازش پایین بوده دعوت نشده