قبیلهزمستان مدیر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عنوان یه چیزی که از سنجش یاد گرفتم | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 80 پست اینه که اگه گفتن امروز چیزی اعلام میکنن فردا میگن من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان 1399/07/14 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ینفر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 655 برا مصاحبه اصن استرس نداشته باشین من واس بسیج و اینا میترسم ندارم ترازمم خیلی بالا نیس نسبت بقیه چه کنم احتمال ثبکلیم بره بالا
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 برا مصاحبه اصن استرس نداشته باشین برا مصاحبه نه اصلا استرس ندارم اعصابم از بی نظمیشون بهم ریختهشما دانشجو معلمی ؟ من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10069 من واس بسیج و اینا میترسم ندارم ترازمم خیلی بالا نیس نسبت بقیه چه کنم احتمال ثبکلیم بره بالا رشتت چیه؟ همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
ازیتا10 عضویت: 1393/11/17 تعداد پست: 2471 فعلا که کار همه شده همین باورتون میشه من اکثر شبا این موقع ها خواب بودم الان بی خواب شدمه &nb ... من از خانواده دورم.مامانم میگه از استرس خوابو خوراک ندارم.داداشمم همیشنه اصلا از وقتی مجاز اورده همه مون استرس گرفتیم دخترم همه دنیایه منه
vanellope عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3899 سلام عزیزم سلامت باشی والا اعصاب ندارم چند دقه پیش که اومدم تو سایت خو ... خسته شدم از صبح منتظرم همش میرفتم توی سایت سنجش میدم خبری نیس 😐
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 ایشالا که همگی قبول بشین،خدایا شکرت که از دست سنجش و جواباش راحت شدم،زمان ما از پنجشنبه میگفتن شنیه ... خوشا به حالت چی میخونی یا میخوندی؟ من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10069 برا مصاحبه نه اصلا استرس ندارم اعصابم از بی نظمیشون بهم ریخته شما دانشجو ... ن بابا چ دانشجوی کنکوریم😂 همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
کلانتربانو عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 188 ان شالله همه قبول بشیم برا منم دعا کنید لطفا خیلی تلاش کردم سلامانشاالله قبول میشی خانوم. از رتبه اتون راضی بودین؟
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 ن بابا چ دانشجوی کنکوریم😂 برا فرهنگیان انتخاب کردی؟ من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10069 من از خانواده دورم.مامانم میگه از استرس خوابو خوراک ندارم.داداشمم همیشنه اصلا از وقتی مجاز اورده همه ... رشتشون چیه رتبشون چن شده همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
ازیتا10 عضویت: 1393/11/17 تعداد پست: 2471 رشتشون چیه رتبشون چن شده رشته انسانی.رتبه ۷۲۸ شده دخترم همه دنیایه منه
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 من واس بسیج و اینا میترسم ندارم ترازمم خیلی بالا نیس نسبت بقیه چه کنم احتمال ثبکلیم بره بالا اگه بخوان قبول کنن کاری به بسیج ندارن ترازت چنده و چه رشته ای؟ من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان