2777
2789
عنوان

یه چیزی که از سنجش یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 80 پست
عه چه عجیب .از تراز قبولی اموزش ایتدایی منطقه دو اطلاع داری ؟

اره واقعا        معنی لغوی تراز میشه  نمره ای که داو طلب به دست میاره   یعنی سهمیه بی سهمیه   خدارو شکر 

نه والا     اصن نمیشه امار و ارقام دقیق داد مثلا  شهر ما و پنج شهر همراهش پارسال 39 نفر میگرفت امسال 16 نفر برای تجربی 

خب مسلما همه چی عوض میشه شادید طرف پارسال با تراز 7500 قبول میشده اما امسال با 8000 هم قبول نشه 

لعنت به این افرادی که دارن استخدامی قبول میکنن برا اموزش و پرورش 7 هزار نیرو از این استخدامی ها میگیرن همونا رو از ما میگرفتن 

الان انقدر بی اعصاب  نبودم 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
از تراز قبولی برا اموزش ابتدایی خبر داری؟

میگم عزیزم بستگی به پذیرش شهرتون و افراد شهرتون داره      ممکنه تو شهر ما با 8000 قبول نشه تو شهر شما بشه و بلعکس 

همه چی شانسکی شده 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم عزیزم بستگی به پذیرش شهرتون و افراد شهرتون داره      ممکنه تو شهر ما با 8000 قبو ...

هووووف

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
به من گفتن شانس بالایی دارم برا مامایی ولی اصلا ازش خوشم نمیاد    شما علاقه داشتی رفتی خون ...

آره خیلی دوست داشتم و بهترین بخش بیمارستان همون بخش زنان است،البته من از اول خیلی بچه کوچولو هارو دوست داشتم شاید بی تاثیر تو انتخاب رشته نبوده،موفق باشی

آره خیلی دوست داشتم و بهترین بخش بیمارستان همون بخش زنان است،البته من از اول خیلی بچه کوچولو هارو دو ...

مرسی عزیزم   ممنونم     برام دعا کن