2777
2789
عنوان

یه چیزی که از سنجش یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 80 پست
والا تا تونستم درس خوندم و تلاش کردم   با شرایطی که داشتم   به نظرم خیلی خوب شد   گرچ ...

عزیزم حتما برات دعا میکنم انشاالله خدا حاجت دلت رو بده و معلمی قبول بشی.

نتیجه تلاشت رو میگیری توکل به خدا داشته باش

انگار فقط من این وسط با وجود گند زدم هنوز امیدوارم🤦‍♀️🤦‍♀️

نه عزیزم    امید داشته باش 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما برات دعا میکنم انشاالله خدا حاجت دلت رو بده و معلمی قبول بشی. نتیجه تلاشت رو میگیری توکل ...

مرسی عزیزم  دست گلت درد نکنه

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
یادم نیست والا.بهش پیام دادم اگه جواب بده میذارم

ان شالله که ترازش خوب باشه و دعوت بشه 

اینو برا این پرسیدم که ما دانش اموز داشتیم تو شهرمون سهمیه داشت سهمیه رو رتبه اش اثر میکنه اما رو تراز هرگز 

اگه برادرتون سهمیه نداشته  باشه    با توجه به رتبه تراز خوبیه هم اورده و دعوت میشه

رتبه هزار که عالیه چطور 

من که میگم برا فرهنگیان تراز اصله نه رتبه      دختری که میگم سهمیه داشته سهمیه رو تراز تاثیر نمیذاره  و دعوت نشده چون ترازش کم بوده نسبت به بقیه افراد شهر 

ترازم 8600  انسانی منطقع دو

من دختر میشناسم پارسال با تراز 8300 دبیر ادبیات قبول شده 

البته پارسال ظرفیت ها سه برابر بود

آخرش مامایی قبول شدم ولی برای قبول شدنش پوستم کنده شد

به من گفتن شانس بالایی دارم برا مامایی ولی اصلا ازش خوشم نمیاد    شما علاقه داشتی رفتی خوند ی؟

من دختر میشناسم پارسال با تراز 8300 دبیر ادبیات قبول شده  البته پارسال ظرفیت ها سه برابر بود

شاید منطقه سه بوده .. من ت اخرین قبدلی قلم چی زدم  زیر هزار میگرفت از انسانی البته تجربی بیشتر میگرین

هر چی رتبت کمتر  میش ترازتم بهتر میش دیگ .

نه عزیزم   برای افراد عادی این طور هست نه افراد با سهیمه 

یه مثال دیگه هم برات میزنم  من عینا همین امسال دو دانش اموز انسانی دیدم با تراز های یکسان اما رتبه های نا یکسان    یکیش شش هزار شد دیگری سه هزار 

دانشگاه فرهنگیان واقعا عجیبه عجیب

شاید منطقه سه بوده .. من ت اخرین قبدلی قلم چی زدم  زیر هزار میگرفت از انسانی البته تجربی بیشتر ...

تجربی یک پنجم انسانی پذیرش داره 

برای معلم شدن تو رشته تجربی باید رتبه و تراز عالی داشته باشی البته تراز 

شاید منطقه سه بوده .. من ت اخرین قبدلی قلم چی زدم  زیر هزار میگرفت از انسانی البته تجربی بیشتر ...

منطقه سه بوده درسته 

یه مثال دیگه هم برات میزنم ده هزار منطقه دو از ده هزار منطقه سه بهتره 

از تراز قبولی برا اموزش ابتدایی خبر داری؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪