2777
2789
عنوان

یه چیزی که از سنجش یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 80 پست
سلام اسی رشتت چیه؟

سلام عزیزم    تجربی هستم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری منم استرس دارم برا داداشم 

با اعصاب ادم بازی میکنن   این  مغز ادمو میخوره 

خیلی بدم میاد از بد قولی و بی نظمی 

یکی نیست بگه اخه اگه نمتونین 13 مهر اعلام کنین   چرا میگید

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

من اصن استرس ندارما 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
منم برا داداشم استرس دارم.امشالله که قبول بشه داداشت..

ان شالله همه قبول بشیم برا منم دعا کنید لطفا  خیلی تلاش کردم

منم از هفت صبح هی دارم چک میکنم نابودماا

این اعصابه منه        خطی خطی شده خیلی زیاد 

با ریتم بخون  

برا مصاحبه اصن استرس نداشته باشین 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
من یسره تو سایت سازمان سنجشم اگه میتونستن ببینن کی میاد میره منو بلاک میکردن 

فعلا که کار همه شده همین 

باورتون میشه من اکثر شبا این موقع ها خواب بودم الان بی خواب شدمه    چشم دیگه بارم نمونده