قبیلهزمستان مدیر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عنوان یه چیزی که از سنجش یاد گرفتم | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 80 پست اینه که اگه گفتن امروز چیزی اعلام میکنن فردا میگن من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان 1399/07/14 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 سلام اسی رشتت چیه؟ سلام عزیزم تجربی هستم من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
ازیتا10 عضویت: 1393/11/17 تعداد پست: 2471 حق داری منم استرس دارم برا داداشم منم برا داداشم استرس دارم.امشالله که قبول بشه داداشت.. دخترم همه دنیایه منه
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 حق داری منم استرس دارم برا داداشم با اعصاب ادم بازی میکنن این مغز ادمو میخوره خیلی بدم میاد از بد قولی و بی نظمی یکی نیست بگه اخه اگه نمتونین 13 مهر اعلام کنین چرا میگید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10069 من اصن استرس ندارما همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 منم برا داداشم استرس دارم.امشالله که قبول بشه داداشت.. ان شالله همه قبول بشیم برا منم دعا کنید لطفا خیلی تلاش کردم من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
ازیتا10 عضویت: 1393/11/17 تعداد پست: 2471 من یسره تو سایت سازمان سنجشم اگه میتونستن ببینن کی میاد میره منو بلاک میکردن دخترم همه دنیایه منه
ازیتا10 عضویت: 1393/11/17 تعداد پست: 2471 ان شالله همه قبول بشیم برا منم دعا کنید لطفا خیلی تلاش کردم انشالله همه قبول بشن. دخترم همه دنیایه منه
ینفر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 655 ان شالله همه قبول بشیم برا منم دعا کنید لطفا خیلی تلاش کردم چن شدی عزیزم
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 منم از هفت صبح هی دارم چک میکنم نابودماا این اعصابه منه خطی خطی شده خیلی زیاد با ریتم بخون من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 چن شدی عزیزم پنج هزار من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 انشالله همه قبول بشن. ان شالله من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10069 برا مصاحبه اصن استرس نداشته باشین همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 من یسره تو سایت سازمان سنجشم اگه میتونستن ببینن کی میاد میره منو بلاک میکردن فعلا که کار همه شده همین باورتون میشه من اکثر شبا این موقع ها خواب بودم الان بی خواب شدمه چشم دیگه بارم نمونده من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
گرتل۴ عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 13792 ایشالا که همگی قبول بشین،خدایا شکرت که از دست سنجش و جواباش راحت شدم،زمان ما از پنجشنبه میگفتن شنیه اعلام میشه حدود ساعت۱۲ ظهر جوابا میومد