یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی بهم تهمت زده وی حرفهایی ب خانواده شوهرم گفته از من ک فقط یکیش درست بوده و بقیش تهمت بوده اونهاهم باور کردن افتادن ب جونم شوهرم طرف من دراومده اولش ولی الان هی حس میکنم ی جوری شده خیلی بهم بی تفاوت شده از ی طرف هم خاهر شوهرام خیلی باهام سرسنگین شدن و یکیشون تو استوری بهم تیکه انداخته ک آدم ب سگ محبت کنه برات دم تکون میده ولی آدمها برام دم درمیارنو واینها هی زودزود ب شوهرم زنگ میزنن عشوه میان قربونت برم فدات شم شوهرمم خیلی نرم وبامحبت رفتارشون میکنه نمیدونم خیلی دلگیرم ازاین بابت
تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
یکی بهم تهمت زده وی حرفهایی ب خانواده شوهرم گفته از من ک فقط یکیش درست بوده و بقیش تهمت بوده اونهاهم ...
مشکل هام کلا قاطی شدم مادرم داره از شوهرش جدا میشه تو بدوضعیته از این طرف مشکلم با خانواده شوهرم شوهرم هم یکیو زدهدماغشو شکسته ازمون شکایت کرده تواین گرونی و نداری خیلی بیچاره شدم هیییچ پناهی ندارم
تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم