2777
2789
عنوان

رابطم با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 45 پست
فکر کن وقتی با اون بود همش اهنک غمگین میذاشت وقتی میرفت با منه اصلا نمیذاررررررره هیچییییی تازه فا ...

ببین اینم با اون بوددد اینقدر اذیتش میکرد هر شب مست بود بعد من دلداریش میدادم ولی بازم میزاشتتتتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دوست دختر بوده و حال و هواش یه چیز دیگه ای بوده اما تو همسرشی دوست نداره شاید تو فضای مجازی عکسی ...

من نمیگم از خودمون از میزی ک سوپرایزش کردم نمیتونست بزاره؟؟؟؟ 

واقعا اذیت میشم 

تو چجوری قبولش کردی؟وقتی دوست معمولیت بوده یعنی حسی نداشتی بهش .بعد چجوری یهو حس پیدا کردی؟یا اینکه از اول حست بهش یه حس معمولی نبود؟چجوری قبول کردی اخه وقتی میدونی با یکی دیگه بوده و دوسش داشته همزمان با تو هم دوست معمولی بوده .خب تو که در جریان رابطش بودی چجوری اخه بعدش قبول کردی باهاش باشی؟

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
من نمیگم از خودمون از میزی ک سوپرایزش کردم نمیتونست بزاره؟؟؟؟ 

تو یکمی حساس شدی عزیزم حقم داری ولی بهتره ذهنت درگیر این مسائل کوچیک نکنی چون تو رفتارات تاثیر منفی میزاره از الان تو فکر تدارک مراسم عروسیت باش وقتی موقعیت خوب بود و همسرت خوشحال بود و درگیری ذهنی نداشت بهش بگو که دوست داری از سوپرایزات عکس بگیره و بزاره خوشحالت میکنه اینجوری ببین عکس العملش چیه بهش نباید بگی بزار بگو دوست داشتم که میزاشتی

تو چجوری قبولش کردی؟وقتی دوست معمولیت بوده یعنی حسی نداشتی بهش .بعد چجوری یهو حس پیدا کردی؟یا اینکه ...

قبل از اینک این دختره وارد زندگیش بشه ما با هم بودیم من شرایط روحی نداشتم ک وارد رابطه بشم بعد از مدتی ک چت کردیم این از من خوشش اومد منم از این بعد خودش گذاشتتش کنار چون گفت از اول چشم دنبال ت بود

تو قسمت سرچ ذره بین اسم طرفو سرچ کن 

میزنه موردی یافت نشد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مرسیی از راهنمایی قشنگت

فدات گلم زندگی خیلی قشنگه اگه بتونی با دید مثبت ببینی و ازش لذت ببری همه ادما یه عیبایی دارن اون آدمی خوبه که با خوبیاش معایبش بپوشونه حتما همسرت خوبیایی داره که تو دوسش داری برات ارزوی یه زندگی شاد میکنم❤❤❤

باهاش حرف بزن بنظر من چون میخواد اونو فراموش کنه اینکار رو کرده با تو نامزد کرده بهتره جدی تر تصمیم بگیررری

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹