2777
2789
عنوان

رابطم با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 45 پست
یه مدت تو ام مثل خودش باش بسراغ ازش نگیر ببین میاد سمتت یا نه  اگه نیاد دقت کن شاید نمیخوادت

کردم میاد ب سمتم ولی ب محض اینک من میرم ۲باره عقب نشینی میکنخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فقط داره ازت سواستفاده می کنه 

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
عقد کردی؟

عزیزم یه سوال داشتم، چجوری میشه با اسم کاربری یه نفر اون شخص رو تو نی نی سایت پیدا کرد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

پس چرا اینجوری اخه میگی تو روابط قبلی بیشتر ابراز احساسات میکرده ولی الان نه نمدونم واقعا 

حضوری عالیه ولی مجازی تو اینستاش این کارارو میکنه نمیفهمم

عزیزم یه سوال داشتم، چجوری میشه با اسم کاربری یه نفر اون شخص رو تو نی نی سایت پیدا کرد

بلد نیسم والا

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
با هم دوستین مشخصه اونم نمیخواد این دوستی علنی کنه و موقعیتاش از دست بده 

عزیزم میشه لطفا منو راهنمایی کنی چجوری میشه با اسم کاربری، کاربری اون شخصو پیدا کرد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مهم همون حضوریه عزیزم ایشالا که خوشبخت بشی سعی کن بهش زیاد گیر ندی حرفات با سیاست و با مهربونی بهش ب ...

اخه دارم اذیت میشم اینستاش پره دختره ۲ماهه پاک نکرده بعدشم اینک هیچی از سوپرایز منو نمیزاره و ماهگرد اونو یادشه ولی ممال ما ن

اخه دارم اذیت میشم اینستاش پره دختره ۲ماهه پاک نکرده بعدشم اینک هیچی از سوپرایز منو نمیزاره و ماهگرد ...

اون دوست دختر بوده و حال و هواش یه چیز دیگه ای بوده اما تو همسرشی دوست نداره شاید تو فضای مجازی عکسی بزاره چون براش مهمین