2777
2789
عنوان

خانمای که اچ سی جی زدین توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 52 پست
جدی؟😕😕😕😕 اگر تخمک ها ازاد نشه کیست میشه خب اون امپول ازادسازی دیگه

حواسم نبودشرمنده اسی امشب بهتره نی نی سایت نیام رفتم دکترگفت احتمال بارداریم کمه خیلی ناراحتم حواسم نبودفک کردم منظورت امپول تحریک تخمکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواسم نبودشرمنده اسی امشب بهتره نی نی سایت نیام رفتم دکترگفت احتمال بارداریم کمه خیلی ناراحتم حواسم ...

فدات انشاله زود باردار میشی گلم.منم دوساله منتظرم یه این ماه فولی خوب داشتم که دکتر اینطور تجویز کرد میترسم آزاد نشن حیف شه.مشکل شما وی هس

کدوم شهرین؟؟

من زاهدان 

دیشب مشهددکتررفتم براساس سونوهای قبلی وازمایش قبلی شوهرم گفت اینجوره واونجوره گفتم سونوازمایش جدیدبدین گفت فعلانه هروقت پریودشدی وپاک شدی بیاتاتشخیص ای وی بدم حالابازبچه های نی نی سایت پیشنهاددادن برم پیش نسرین بهلول

برای آقاتون عرق شاه اسپرم و کاسنی خوبه.من تبریزم 

این ماه فقط فولی خوب داشتم که از شانس من نمیدونم با نصف آمپول آزاد میشه یانه از یه طرفم همسرم سرماخورده نمیتونه اقدام کنیم

برم عطاری بگم عرق شاه اسپرم؟

آره.یکی درمان کرده کلا گفته بودن باردار نمیشه آقاش شش ماه هروز نیم لیتر خورده شش ماه هم نزدیکی نکردن اولین ماه اقدام باردارشده شمام امتحان کنین انسالله میگیره