2777
2789
عنوان

خیانتم و حس بد بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 39 پست
من سر طلاق به شوهرم گفت تو پست و نامردی خیانت کردی در حالی که خودم یه خائن بودم

دیگه فکرشو نکن

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فریب دوست شوهرتو خوردی و چون کمبود محبت داشتی رفتی سراغ اون آقا، ولی از تهدیدش نترس، هیچوقت نمیاد به شوهر سابقت بگه من با زنت ارتباط داشتم چون دیگه دوستیشون بهم میخوره اگه شوهر سابقت اهل خیانت وارتباط با خانم هست مطمئن باش دوستش بخاطر همین موضوع چیزی بهش نمیگه که بتونه چیزی نصیبش بشه پس نترس وجلوش بایست اگه واقعا پشیمونی به درگاه خدا توبه کن ولی دیگه سمت این گناه نرو 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
اون پسره دوست شوهرم تهدیدم میکنه باید با من باشی فقط هرکسی بیاد سمتتو میکشم  بهش میگم دست از س ...

دیدی مزاحم یه بار بده دست پلیس این واسه تو شوهر جدید نمیشه باور کن بزار بره بگه دیگه تموم شده طلاق گرفتی من جای تو باشم خانم رو عوض میکنم و خط تلفنم رو راحت.هیچ غلطی هم نمی تونه بکنه

الزانیات للزانیین .... خدا هم گفته زنا کاران برای زتا کارانند خلاصه که خیانت چرخش گرده .... اما چنتا چیزو یادت نره مردی که با زن شوهر دار بخوابه بدرد زندگی نمیخوره.... به شوهر سابقتم هیچی نمیگه اگرم بگه شوهرت میخواد چی کار کنه وقتی خودش امپراطور کثافتهاست.... اگر دیدی اذیتی به پلیس شکایت کن شک نکن زود جمش میکنن بگو از دوران متاهلی دنبالمه و الان تهدیدم میکنه پارش میکنن .... نزار از یک لجن بری توی لجنزار این فردا ب زور میبرتت با چنتا مرد میخوابونتت....اصلا ازش نترس اتفاقا مردای کثیف از همه ی موجودات ترسوترن فقط هارتو پورتشون الکیه ....نترس و با اراده باش زندگیتو بساز و ب فکر ازدواج با یک مرد مومن باش.... توبه کن و نماز بخون 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
دیدی مزاحم یه بار بده دست پلیس این واسه تو شوهر جدید نمیشه باور کن بزار بره بگه دیگه تموم شده طلاق گ ...

خیلی بی همه چیزه

میگه من عاشقت باید حالا هم که شوهرت طلاق داده بیای با من.من نرفتم ولی گفت نمیذارم کسی بیاد شمتت

البته تا جايي كه ميدونم شما و اون آقا به هم حرام ابدي شدين. البته اگه رابطه داشتين....

خدا خيلي توبه پذيره، به نظرم بهترين كار اينه برين پيش يه روانشناس. اين چيزا تو ملاعام گفته نشه بهتره قبحش ميريزه....

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
نه شوهرم از اول هی خیانت مبکرد با اینو اون بود ولی مخفیانه کلا همش با دخترا بود من بعدش از تنهایی ...

خوب دغدغه اولت که حله اگه شوهرت. گفت چرا خیانت کردی بگو تو کردی منم کردم اینو من حل کردم دغدغه دوم را بقیه حل کنن

من سر طلاق به شوهرم گفت تو پست و نامردی خیانت کردی در حالی که خودم یه خائن بودم

تو از تنهایی و دلتنگی و شکسته شدن دلت پناه بردی یه یه نفر دم به دقیقه که با کسی نبودی.این حرفا رو ول کن به اینده بچسب و تو انتخاب بعدت خیلی دقت کنه