2777
2789
عنوان

خیانتم و حس بد بعد طلاق

933 بازدید | 39 پست

بچه ها من چندماهیه طلاق گرفتم از مردی که به شدت رفیق باز بود و همش دنبال عیاشی کردن بود مدام دوستاش و دختر و پسر خونه ما بودن

همش بهم خیانت میکرد

من ۲۳ سالمه الان و وون ۲۶

اون موقع ۱۸ سالم بود و اینکه محبت نمیکرد با وجود اینکه همو دوست داشتیم ازدواج کردیم بعد عروسی کلا هرز میپرید

منم از بی محبتی و کتک هاش پناه بردم به دوستیش که هی بهم محبت میکرد.

متاسفانه خیانت کردم و رابطه هم داشتم ولی زود بهمش زدم و توبه کردم

شوهرم هم چنان بد اخلاق و کتک و دختر باز بود

اخرسرم منو بخاطر یه دختر دیگه که باهاش رابطه داشت و صیغه کرده بود طلاق داد

اون دوست شوهرمم دست از سرم بر نمیداره و میگه باید صبر کنی شرایطم خوب شه بیام بگیرمت اما من ازش متنفرم چون یه خائنه

من خیلی حالم بده همش حس گناه دادم همش حس میکنم اگر به گوش شوهر سابقم برسه چقدر بد میشه و اینکه ابروم

و از همه بدتر از خودم بدم میاد

من توبه کردم ولی واقعا این لکه ننگ پاک  نمیشه

من خطا کردم و به جان مادرم به امام حسین همه رو گفتم که یکم اروم شم

راهنماییم کنید... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون پسره دوست شوهرم تهدیدم میکنه باید با من باشی فقط هرکسی بیاد سمتتو میکشم 

بهش میگم دست از سرم بردار ولی نمیره

خونه و همه چیمو بلده

یه بارم گفت میرم به شوهرت میگم

اما اخه اونم دوستش بود من که هی میگفتم نمیخوام لون هی میمود خبانت های شوهرمو میگفت و ازش بد میگفت و به من بدبخت محبت میکرد

چقد خوب ک پشیمون شدی و توبه کردی

توبه اگر از ته دل باشه و دیگه سمت اون گناه نری و برات لذت بخش نباشه پذیرفته اس...پس اگر اینجوریه ناراحت نباش😍 در های رحمت خدا همیشه به روی ما بازه

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..
اول تو خیانت کرد بعد شوهرت؟

نه شوهرم از اول هی خیانت مبکرد با اینو اون بود ولی مخفیانه

کلا همش با دخترا بود

من بعدش از تنهایی گول خوردم و این غلطو کردم

ولی در اخر شوهرم یه دختره ضیغه کرد و بخاطر اون منو طلاق داد

عزیزم گذشته تموم شده رفته ولی تو هر روز با فکر به اشتباهی که کردی خودتو سرزنش میکنی ، من میگم خودتو ببخش همینکه فهمیدی اشتباه کردی کافیه ولی متاسفانه ذهن بعضی آدما تمایل داره که هی طرف رو سرزنش کنه 

تنها راهنمایی خوبی که میتونم بهت بکنم اینه که بهت بگم برو پیش روانشناس تا کمکت کنه خودت رو ببخشی و راحت تر زندگی کنی

روانشناس خوب هم میشناسم خودم هم هر هفته میرم پیشش اگه خواستی بگو ادرس مطبشو بدم بهت

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

خدا توبه رو قبول میکنه اگه از ته دلت باشه.طلاق گرفتی شوهرت بفهمه هم دیگه مهم نیست چون خودش خیانت کرده و باعث شده تو رفتار اشتباه ازت سر بزنه.ولی توصیه میکنم با دوست شوهرت ازدواج نکن چون فردا روزی انم میزنه تو سرت که تو زن درستی نیستی و از این حرفا .توبه قبوله حتی با این که گناه کبیره کردی خدا خیلی مهربونه.