2777
2789
عنوان

تجربه های شیرین بعد از سقط

6212 بازدید | 48 پست

دوستای گلم من بعد از شش سال باردار شدم که متاسفانه به علت ایست قلب جنین سقط کردم

حال دلم خیلییی خرابه

قبلا یه همچین تاپیکی بود و یه سری از دوستان اومده بودن نوشته بودن چه قد بعد باردار شده بودن

وخداروشکر نی نی داشتن

میشه حالا که اون تاپیک قدیمی شده دوباره بیاید برای بعضی از عزیزان که این تجربه تلخ رو مثل من داشتن بگید این تلخی چه جوری و چه قد بعد براتون شیرین شد

یک دنیا ممنونم

یه صلوات برام میفرستی دوست خوبم

منم ۶ماهه که مامان نمیشم هر کاری میکنم،خیلی سخته خیلی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ماهی طول کشید تاحالم خوب  شه بعد ی ماه خوبتر شد..الانم اقدام کردم تا۲۸ببینم جوابش چیه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

عزیزم الهی که زودی خدا نی نی تو میزاره تو دلت وصحیح وسالم به وقتش میاد بغلت

ینی سقط داشتی

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

عزیزم راهکار های طب سنتی انجام بده...رحم رو گرم کن ...روغن سیاهدانه ماساژ بده با شال ببند شبا...

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه

فامیل ماهم تو۶هفته بچش موندورشد نکرد

سقط کرد بعد یکسال باردارشد

الان بچه اش۳سالشه.

فقط طفلی دوباره باردارشد دوشنبه اون هفته باز سقط کرد به همون دلیل قبلی.خیلی ناراحتم براش.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
عزیزززم....12تیر من هم سقط کردم ایست قلبی کرده بود جنینم...خیلی سخت بود برام کورتاژ هم شدم

ای جااانم عزیزم الهی که خدا زودی جاشو برات پر کنه،چند هفتت بود

ی ماهی طول کشید تاحالم خوب  شه بعد ی ماه خوبتر شد..الانم اقدام کردم تا۲۸ببینم جوابش چیه

عزیززززم الهی که زودی جاش پر بشه برات به وقتش بیاد بغلت

منم‌شش هفتگی به خاطر بارداری پوچ سقط کردم واسه من تلختره چون من با ivfباردار شده بودم

وای منم پیارسال قبل از عیدسقط کردم به علت بارداری پوچ بعداز دومین ای وی اف ولی 3ماه بعدش طبیعی حامله شدمخدا خیلییی بزرگه وخیلی عشقه

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
منم‌شش هفتگی به خاطر بارداری پوچ سقط کردم واسه من تلختره چون من با ivfباردار شده بودم ۲۴ شهریور سق ...

ای جاااانم الهی بگردم،الهی که زودی نی نیت بیاد تو دلت وبه وقتش سالم وصالح بیاد بغلت

منم برای بار اول با کلی ذوق و خوشحالی که باردار شدم ولی تو ۱۲ هفته قلبش ایستاد و سقط کردم خیلی اذیت شدیم ولی خداروشکر ۵ماه بعد از سقطم تو اقدام اول دخترمو باردار شدم و الان ۲ سال و نیمشه از حکمت خدا ناامید نباشید  

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤