2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 103 پست
باید همون جا حساب کنی بعد بخری من هرجا بخوام طلا بخرم ماشین حسابو میزارم جلوی طلافروش حساب میکنم،هزا ...

اتفاقا کارت خیلی درسته من اشتباه کردم که اونجا حساب نکردم اومدم خونه حساب کردم خیلی بهش اعتماد داشتیم یعنی اعصابمون امروز خوردشد دیگه مامانم گفت بدرک دیگه اخرین بارمونه اینجا میاییم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم گلم خودت تصمیم بگیر. طلا کوتاه مدت نفروش ضرره اینجوری برا اینده بخر 

چند ساله دارمشون  اصلا استفاده نمیکنم  

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
حالا چیکار کنم  بیچاره شدم تمام سرمایم یود

نفروشی یه وقت .زود تصمیم نگیر بزار کنار سال دیگه همین موقع متوجه میشی کار اشتباهی کردی یا درست .

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
عزیزم میگم ۸ ساله پولم تو بانک بوده یعنی هیچ میفهمی هیچچچچچچچ کار کردم جون کندم ۸ ساله تمام تو بانک ...

بله عزیزم،شما اصلا اشتباه بوده توی این موقعیت سکه خریدنتون،الآن هم ریزش خواهد داشت مطمئن باش به این قیمت نمیمونه همیشه همین طور بوده یک افزایش خیلی زیاد داره بعد یه مقدارکاهش داره وتا یه مدت ثابت میمونه ودوباره همین روند،حالا اینا هم منتطر حرف من وشما نیستن کم وزیادش کنن،ولی خب دلار بره بالا طلا میره بالا قدرت خرید مردم کم میشه و خود شما هم جز مردم هستید الآن هم طلا و دلار بیاد پایین مطمئن باش واسه شما هم سود کلیش بیشتر میشه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
چطوری حساب میکنی بهم یاد بده

وزن طلا ضربدر قیمت طلا به اضافه اجرت طلا به ازای هرگرم به اضافه مالیات۹درصد به اضافه ۷درصد سود طلافروش

که این لعنتی سودخودشو۱۰درصدگرفت

شما کی خریدی چند خریدی؟

من طلاهامو چندین سال پیش خریدم شاید یه مقدارشو ۳ سال پیش یه مقدارشو ۸ سال پیش   الان ضرر نمیکنم ولی وقتی میره بالا  دودل میشم نمیدونم بفروشم یا باز میره بالاتر 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»