الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم میگم ۸ ساله پولم تو بانک بوده یعنی هیچ میفهمی هیچچچچچچچ کار کردم جون کندم ۸ ساله تمام تو بانک ...
بله عزیزم،شما اصلا اشتباه بوده توی این موقعیت سکه خریدنتون،الآن هم ریزش خواهد داشت مطمئن باش به این قیمت نمیمونه همیشه همین طور بوده یک افزایش خیلی زیاد داره بعد یه مقدارکاهش داره وتا یه مدت ثابت میمونه ودوباره همین روند،حالا اینا هم منتطر حرف من وشما نیستن کم وزیادش کنن،ولی خب دلار بره بالا طلا میره بالا قدرت خرید مردم کم میشه و خود شما هم جز مردم هستید الآن هم طلا و دلار بیاد پایین مطمئن باش واسه شما هم سود کلیش بیشتر میشه
من طلاهامو چندین سال پیش خریدم شاید یه مقدارشو ۳ سال پیش یه مقدارشو ۸ سال پیش الان ضرر نمیکنم ولی وقتی میره بالا دودل میشم نمیدونم بفروشم یا باز میره بالاتر