2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خوشحالی از بالارفتن سکه وطلا؟واقعا مردم عجیبی هستیم ما

عزیزم کی گفت خوشحاله  که سریع یه چیزی میگی؟استارتر داشت غصه میخورد خندم گرفت گفتم سریع رفت بالا گریه نکن یه روز پایین نمیاد که حداقل دل همه خوش بشه. 

واقعا خوشحالی از بالارفتن سکه وطلا؟واقعا مردم عجیبی هستیم ما

عزیزم میگم ۸ ساله پولم تو بانک بوده یعنی هیچ میفهمی هیچچچچچچچ

کار کردم جون کندم ۸ ساله تمام تو بانک بوده

حالا گفتم یه بذار سکه بخرم چون سود بانک هیچ 

تمام سرمایه دست رنجم بوده پول باد اورده نبوده که

مال مردمو نخوردم که 

به نظرم اگه وجدان وایمان نداشته باشی شغل طلافروشی میتوته آخرت آدم رو بسوزنه 

اره دقیقا

یکی ک متوجه نباشه دیگه هیچی

تق تق توی ماشین حساب میزنن تموم

یک میلیونم نه هفت میلیون چخبره مگه

نه من خودم واردم به حساب کردن طلا  جوری براش حساب کردم تو کف موند من هم باسود خودش هم مالیات و ...

باید همون جا حساب کنی بعد بخری من هرجا بخوام طلا بخرم ماشین حسابو میزارم جلوی طلافروش حساب میکنم،هزار تومن زیاد بگه نمیخرم جالب اینجاست نصف طلافروش ها بهشون بر میخوره حساب میکنم

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
عزیزم صبح تا یه ساعت قبل پایین بود باز بالا داره میره . 

اخه از صبح چک کردم یه تومن سکه اومد پایین  طلا گرمی هم همینطور نمیدونم چکار کنم  تو این اوضاع نگه دارم یهویی ریزش کنه  یا بفروشم پولشم احتیاج دارم 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
عزیزم کی گفت خوشحاله  که سریع یه چیزی میگی؟استارتر داشت غصه میخورد خندم گرفت گفتم سریع رفت بالا ...

نرفت بالا

واقعا بعضیا درک ندارن

انگار من مال مردمو خوردم

پول زحمت کشیدم بوده 

تو سن کم کار کردم اونم با حقوق زیر کارگری