2777
2789
الان یه سریا میان میگن میگردم ببینم من چیکار کردم که اون این کارو کرده و سعی میکنم خودمو اصلاح کنم😒

من حتی با کسی هم رفیق نبودم که اینجوری بلا سرم بیاد 

کاملا سنتی هم ازدواج کردم

اتفاقا خودم خیلی فک کردم ولی چیزیکه به این ربط داشته باشه پیدا نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم هر موقع که بهم گیر میده بهش میگم ادم باس اول به خودش نگا گنه ولی الان تقریبا یه سال گذشته ا ...

من فك كردم تازه برات پيش اومده

اره الان بگي ك ديگ فايده نداره

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
حالا یه اشتباهی کرده خداروشکر که طرف نیومده ممکنه ادم بشه

چ بیاد چ نیاد این کامل اماده بوده طرف واسش مشکل پیش اومده نیومده حتی پولی رو هم براش کارت به کارت کرده بوده😕

معلومه باید چیکار کرد  باید تموم کرد ولی زن ایرونی چون دوس داره خودشو گول بزنه  میگه نه ...

نه من فقط از ابرو ترسیدم واینکه مادر پدرم با فهمیدنش ممکنه خیلی ناراحت بشن فقط واسه این..چ جنگیدنی وقتی من تو زندگیش بودم با همه وقاحتش تحملش کردم

خوشبحالت پس

الان پشیمون؟
تو دوران عقد با تو بوده یا قبل اون؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

طلاق 

من بهش گفتم هر چیزیو شاید ببخشم ولی خیانتو هیچ وقت نمیبخشم چه ۲۰روز بعد چه ۲۰سال بعد 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
نه من فقط از ابرو ترسیدم واینکه مادر پدرم با فهمیدنش ممکنه خیلی ناراحت بشن فقط واسه این..چ جنگیدنی و ...

خیلی سخته

ان شالله دلت اروم شه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
من حتی با کسی هم رفیق نبودم که اینجوری بلا سرم بیاد  کاملا سنتی هم ازدواج کردم اتفاقا خودم خی ...

بعضی از مردا آشغالن 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
طلاق  من بهش گفتم هر چیزیو شاید ببخشم ولی خیانتو هیچ وقت نمیبخشم چه ۲۰روز بعد چه ۲۰سال بعد&nbs ...

میشه؟

اگه انکار کنه میشه پرینت اس ام اسی چیزیو گرفت تا ثابت بشه؟