2777
2789
عنوان

اقوام نیومدن بگن مردان یازنده این

100 بازدید | 9 پست

مادر من یه جراحی سخت انجام داد 

یه کدوم از فامیل نیومدن عیادت

حالا مامان من بشدت افسرده شده 

غذانمیخوره قهر میکنه من و خانواده رو اذیت میکنه 

فشار عصبی شدیدی رومه واقعا حالم داره بدمیشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من رحمشو عمل کرد(متوجهید که خیلی عمل سختیه دوماه خونه بود استراحت) مادرشوهرش نیومد خونه گفت زانوم درد میکنه(پله هم نبست خونمون اسانسور داریم)...یه هفته بعد رفت عروسی فامیل:))))))

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

عزیزم هیچ توقعی از فامیل نداشته باشید 

منم مادرم تصادف کرد چند ماه حالش بده بود یکی از خواهر هاش نرسوندند عیادت 

ماشین مون رو درد برد نفهمیدند چون هیچ وقت به نگاه خونمون نمینداختند 

فقط برادرم که فوت شد آمدن خوردند و بردند 

بعد از فوت برادرم نیومد فقط برای اینکه بچه هاتون بازی کنند و 

خودشون مجبور نباشند خونه هامون آشپزی کنند 

من با دله خونم باید براشون نهار و شام میپختم 

سقف خونمون که ریخت دیگه نیومدند چون ترسیدند 

اما نیومدند ببینند ما زنده این یا مرده چی به سرمون امد سقف که ریخت 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
از اقوام چ توقعی داریب درد جرز دیوار میخورنفقط بلدن تو عروسی و ختم بیان بخورن و برن همین

خداشاهده ذره ای برام اهمیت نداره 

ولی مادرمن شخصیت مهرطلب و وابسته ای داره و خب یکمم اثر بیهوشی وداروهاس حساس تر شده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
مامان من رحمشو عمل کرد(متوجهید که خیلی عمل سختیه دوماه خونه بود استراحت) مادرشوهرش نیومد خونه گفت زا ...

لعنت...

عزیزم هیچ توقعی از فامیل نداشته باشید منم مادرم تصادف کرد چند ماه حالش بده بود یکی از خواهر هاش نرسو ...

فامیل به هیچ دردی نمیخوره

خدا برادرتو بیامرزه

من بارها گفتم اصلا نیان مهم نیس خب ما کنارتیم ولی افسردگی گرفته و مارو اذیت میکنه 

اصلا درک نمیکنم یه آدم چرا باید بخاطر فامیل به درد نخور شوهر وبچه هاشو اذیت کنه خب نیان به درک به جهنم

فامیل به هیچ دردی نمیخورهخدا برادرتو بیامرزهمن بارها گفتم اصلا نیان مهم نیس خب ما کنارتیم ولی افسردگ ...

ممنونم عزیزم غم نبینی 

به مادرت بگو هیچی بهتر بچه هات نیست برات 

ان شا ٕالله هیچ وقت داغ نبینید 

داغ خیلی سخته دیگه آدم از عالم و آدم بدش میاد چون عزیزش کنارش نیست 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲