2777
2789
در حد قرار رابطه ولی یجوری شده طرف نتونسته بیاد

اينو نميشه تحمل كرد

پشيمون باشه نباشه هيچي عوض نميشه چون ذاتي ك خراب باشه درست نميشه مخصوصا اگر دستش رو شده باشه ترسشم ميريزه

بزرگ ترتو در جريان بذار

هرچي بيشتر بگذره جدايي همه جوره سخت ترم ميشه

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یه سریا میان میگن میگردم ببینم من چیکار کردم که اون این کارو کرده و سعی میکنم خودمو اصلاح کنم😒

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
خوشبحالت پس

برا چی😕

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یعنی قرار بوده رابطه داشته باشن؟بعد طرف نیومده؟ اینو مطمئنی؟ یا حدس میزنی،  کاری نمیکنم تامدت ...

مطمئنم..پیاماشونو اتفاقی دیدم اهل شک کردن هم نبودم 

زیر نظر گرفتن که فایده نداره وقتی مرد خودش پایبند نیس

پسر دایی من شب عروسیش با دختر همسایشون س ک س کرد، قبل عروس برون

زنش چیکار کرد؟؟

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

مطمئنم..پیاماشونو اتفاقی دیدم اهل شک کردن هم نبودم  زیر نظر گرفتن که فایده نداره وقتی مرد خودش ...

معلومه باید چیکار کرد 

باید تموم کرد

ولی زن ایرونی چون دوس داره خودشو گول بزنه 

میگه نه باید برای زندگیم بجنگم واین خزعبلات

وچندین سال تو زندگی داغون میمونه وچن تا بچه هم اضافه میکنه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
اينو نميشه تحمل كرد پشيمون باشه نباشه هيچي عوض نميشه چون ذاتي ك خراب باشه درست نميشه مخصوصا اگر دست ...

اره منم هر موقع که بهم گیر میده بهش میگم ادم باس اول به خودش نگا گنه

ولی الان تقریبا یه سال گذشته از ماجرا برم بگم نمیگن چرا اونموقع نگفتی

خدا خدا میکنم بهونه دستم بده تا دیگه برا همیشه ازش خلاص شم