2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شب عروسیم بفهمم جمع میکنم میرم

با یه آدم پست زندگی نمیکنم

این نظر منه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یعنی قبل عروسی !؟ برام مهم نیست، بعدش مهمه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اتفاقا مال من دیشب داشت میگف خانم همسایه شمارم درب در دنبالش بوده ک برم پیَشش وقتی شوهرش میره سرکارمن نرفتم 😒😐 خیلیم التماس ولم نگرده منم تهدید گفتم اگه من نبودم میرفتی نه میگه نمیفهمم۰😒😐🗡گفتم با ای اونجاش شر میدادم😐😁

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...