2777
2789

بچه ها لطفا کمک کنید

سطح علمی دانشگاه ها چطورن

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

من‌خودم روزانه ام

اما بعض ازادها قبولی های خیلی خوبی تو تخصص دارند

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوند تموم شد الان طرحه سال بعد تخصص میده. بیمارستان و درمانگاه کار میکنه

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

خوند تمام شدالان فوق تخصص دولتی میخونهبرای رشته پزشکی هیچ تفاوتی نداره آزاد یا دولتی باشی

میترسم آزاد اردبیل ارومیه سطح علمی پایینی داشته باشه🤦‍♀️

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
میترسم آزاد اردبیل ارومیه سطح علمی پایینی داشته باشه🤦‍♀️

عزیزم مگه به راحتیه قبول شدن توش اونم رتبه های بالایی توش هستن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من‌خودم روزانه اماما بعض ازادها قبولی های خیلی خوبی تو تخصص دارند

دوستات هستن پزشکی آزاد اردبیل ارومیه مشهد؟

آزاد ارومیه تو جاده خوی هستش اتاق جسد عکسشو گرفت اصن فایده نداشت☹️🤦‍♀️

عزیزم مگه به راحتیه قبول شدن توش اونم رتبه های بالایی توش هستن

خب قبول میشم که میپرسم دیگه وا

خب قبول میشم که میپرسم دیگه وا

مگه گفتم قبول نشدین عجب ها، میگم خب سطح بالایی داره چون دانشجوهای سطح بالا توش هستن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

مگه گفتم قبول نشدین عجب ها، میگم خب سطح بالایی داره چون دانشجوهای سطح بالا توش هستن

یکی از دوستام ازاد اردبیل بود میگف سطح دانشگاه خوب نیست داشت میرفت انصراف بده

خوند تموم شد الان طرحه سال بعد تخصص میده. بیمارستان و درمانگاه کار میکنه

آزاد طرح داره؟

آزاد طرح داره؟

بله

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...