2777
2789
عنوان

تلفن به مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 59 پست

خب زنگ بزن بهش

جای مادرته دل‌ش میگیره ازت

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یه زنگ بزن چی میشه مگه

واقعیتش اینه که تظاهر برام سخته . وقتی صمیمیتی نیست و خودشونم ایجاد نمیکنن ... مثلا مادر خودم هر هفته زنگ میزنن میگن بیاین خونمون . ولی مادرشوهرم هر دوسه ماه اونم دیگه وقتی خیلی دلش برای پسرش تنگ میشه زنگ میزنن دعوت میکنن

دوهفته پیش بامادرشوهرم اینا رفته بودیم باغ الان همه جا پرشده که من دوماااااااااااهههه یه سربه اونا نزدم هردوماه یه تلفن واقعا شرایطت عالیه هاااا  

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
واقعیتش اینه که تظاهر برام سخته . وقتی صمیمیتی نیست و خودشونم ایجاد نمیکنن ... مثلا مادر خودم هر هفت ...

اونا توقع دارن خودتون دلتون بخواد برین یکم با مادر خودت رابطه فرق میکنه 

خب زنگ بزن بهش جای مادرته دل‌ش میگیره ازت

جای مادرم نیست واقعا محبتی نمیبینم. وقتی ام میریم با من فقط دست میده ولی شوهرمو بغل میکنه بعدم گریه میکنه شوهرمم هی قربون صدقه ش میره

واقعیتش اینه که تظاهر برام سخته . وقتی صمیمیتی نیست و خودشونم ایجاد نمیکنن ... مثلا مادر خودم هر هفت ...

مطمئنا تو هم برای مادرت خوبی که هفته ای یه بار دعوتت میکنه .مطمئنم اگه سرد باشی مادرت دعوتت نمیکنه ....قبول کن که کار بدی میکنی ..۲ ۳ماه چیه اخه ...مگه اونا بچه بدنیا اوردن که بعد ازدواج دیگه قطع رابطه کنن ...اونوقت من برعکس هروز به شوهرم اصرار میکنم برو سر بزن یه چیزی بخر ببر

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

مگه خونه پدر مادر باید با دعوتی رفت؟

مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.

اهمیت نده هر جور خودت راحتی همون باش من یاد گرفتم تو زندگی بخاطر دیگران هیچوقت خودمو آزار ندم حتی اگه اون دیگران خونواده خودم باشن , منم به مادرشوهرم تا حالا که 5 ساله ازدواج کردم زنگ نزدم مگر کار واجبی داشته باشم اونم عمینطور و اینجوری راحت تریم البته من کلا زنگ نزدن تو روال زندگیمه حتی به مامان خودمم ماهی یبار میزنگم بیشتر اون پیگیرمه و حالمو میپرسه