2777
2789
عنوان

تلفن به مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 59 پست

من چند وقت پیش زنگ زدم کلی حال احوال کردم و حرف زدم بهش یازده دقیقه طول کشید بعد که شوهرم اومد خونه اینقدر خوش اخلاق بود 😂 گفت مامانم خوشحال شده زنگ زدی 

اون حاریم رابطش خییلی صمیمیه با مادر شوهرم همش ازش خبر دارن همه چی به اون میگه ولب ما رابطمون محترمانه تره 😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه پدرمادر نیازی ب دعوت نداره که گلم

ینی من بدون اینکه اونا زنگ بزنم به شوهرم بگم بریم خونه مامانت ؟ اولا میگفتم میگفت بزا زنگ بزنم ببینم مامانم خونه ست ؟ ( شاغله با شیفتهای چرخشی ) هربارم میگفتن نه نیست.  منم دیگه دیدم اینجوریه گفتم من که شیفتای شمارو نمیدونم شما خودتون هر موقع خونه بودبن بگین گفت باشه ولی نمیگه

ینی من بدون اینکه اونا زنگ بزنم به شوهرم بگم بریم خونه مامانت ؟ اولا میگفتم میگفت بزا زنگ بزنم ببینم ...

والا من خودم منتظر دعوت نمیمونم میرم اما خب اگر مادرشوهرت اهل رفت وامد نیستو سرده قضیه فرق داره

حالا رفتن ب خونشون خب بذار وقتی دعوتت کردن

اما هرازگاهی زنگ بزن چون بازبون خودش میگه بهم زنگ بزن

وا مگه من چیکار کردم ؟ دلش تنگ شده بگه میخواد مارو ببینه یا بگه میام خونتون یا بگه بیاین خونمون

شاید اونم فکر میکنه تو راحت نیستی باهاش میگه اذیتت نکنه 

نمیگم تو کاری کردی  اون لحظه تصور کردم مادر و پسر در بغل هم درحال گریه و قربون صدقه دلم سوخت 🙁🙁☹️☹️

خب دلش تنگ میشه زنگ بزنه بگه میخوام بیام خونتون یا بگه شما بیاین. تحریمش نکردیم که

فکر کنم اونم برا این گریه میکنه میگه این پسر من دلش بعنی تنگ نمیشه برا مادرش بیاد سر بزنه یا بگه بیاین خونه ما 

شاید اونم فکر میکنه تو راحت نیستی باهاش میگه اذیتت نکنه  نمیگم تو کاری کردی  اون لحظه ...

بنظرم اینکارشون به من برمیخوره چون انگار میخواد بگه عروسم پسرمو ازم گرفته درصورتی که اینجوری نیست. 

بنظرم اینکارشون به من برمیخوره چون انگار میخواد بگه عروسم پسرمو ازم گرفته درصورتی که اینجوری نیست.&n ...

خوب بهش نشون بده اینجوری نیست گاهی وقتا زنگ برن بگو همش به فلانی میگم بیا بریم سر بزنیم دلمون تنگ شده نمیرسه یه دعوتشون کن خونتون یکم باهاش صمیمی شی اگه همچین فکریم بکنن خودشون میفهمن اشتباهه عروس خوبه هم میشی