2777
2789
عنوان

تلفن به مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 59 پست
مطمئنا تو هم برای مادرت خوبی که هفته ای یه بار دعوتت میکنه .مطمئنم اگه سرد باشی مادرت دعوتت نمیکنه . ...

مادر نمیتونه با بچه ش قهر باشه. من بارها بوده ازش دلخور شدم سر مسعله ای باهم حرفمون شده ولی قرار هر هفته سرجاشه زنگ میزنه و هیچوقت سرد نمیشه مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط شغلی مادرشوهرمو گفتم . نمیشع سر زده رفت چون بیشتر وقتایی که ما میخوایم بریم شیفته کاریشه

سر زده نمیخاد بری پنجشنبه جمعه زنگ بزن بگو میخایم بیایم آدم خونه پدر مادر خودش ک با دعوت نمیره عزیزم رو رفتارت تجدید نظر کن

راست میگه ...خوشت میاد پسرت دوماه دوماه بیاد خونتون یا عروست .. زنگ بزن هفته ای به بار

پسرمو هر هفته زنگ میزنم میگم بیاین نمیزارم طولانی شه . ولی اونا مثل اینکاینطوری دوس دارن.

مادر نمیتونه با بچه ش قهر باشه. من بارها بوده ازش دلخور شدم سر مسعله ای باهم حرفمون شده ولی قرار هر ...

چه اصراریه به رفت و امد با قوم شوهر اخه،هر روز مادر شوهرت سر کار میره این ور و اون ور میره دلش برای پسرش تنگ بشه نمیتونه دعوت کنه یا خودش بیاد؟من که فکر میکنم سیاست بازیشه این رفتارا،زندگی من که بهم درس داده که اول از همه دلم اصلا برای کل ایل و تبار شوهر نسوزه،و  دوم اینکه تا کسی دعوتم نکرده هیچ جایی نرم،و اینکه اگر کسی با من سرده قطعا یه نفرت و کینه ای پشتش هسن و من به جای اینکه سعی کنم این رابطه رو گرم کنم باید فورا قطع رابطه کنم چون اسیب میبینم.

سر زده نمیخاد بری پنجشنبه جمعه زنگ بزن بگو میخایم بیایم آدم خونه پدر مادر خودش ک با دعوت نمیره عزیزم ...

الان بهش زنگ زدم صحبت کردیم و حال و احوال. ولی اصن نگفت دلمون تنگ شده یا بیاین خونمون یا ما بیایم خونتون

مادر نمیتونه با بچه ش قهر باشه. من بارها بوده ازش دلخور شدم سر مسعله ای باهم حرفمون شده ولی قرار هر ...

شما که اصلا معلومه زنگ نمیزنی به مادرشوهرت ...پس چرا تاپیک زدی؟😅

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
چه اصراریه به رفت و امد با قوم شوهر اخه،هر روز مادر شوهرت سر کار میره این ور و اون ور میره دلش برای ...

شما سر خود یه جیزی میگین فعلا مشکلی پیش نمیاد ولی نمیدونین در اینده چه ضررهایی براتون داره چه مشککلات روحی برای مردها

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
متاسفانه سیاست تظاهر ندارم. فک میکنم آدما باید یک رو باشن

سیایت یه معنای دورویی نیست خانومی ..