من دوساله از ازدواجم میگذره بچه هم ندارم با مادر شوهرمم مشکلی نداریم ( البته تو جریان عروسی اذیتم کردند ) ولی بعدش خوب شدند و سعی کردند از دلم دربیارن اما خب واقعا صمیمیتی نیست. اصلا دوس ندارم بهش زنگ بزنم یا اون به من زنگ بزنه. ارتباط زیادی هم نداریم شاید هر دوماه همو ببینیم تلفنا هم همینطوره . بعد مدتی که زنگ میزنه مجبور میشم جواب تلفن بدم گله میکنه بی معرفت یه زنگ نمیزنی حالمو بپرسی. به نظرتون چی بگم ؟
مادر نمیتونه با بچه ش قهر باشه. من بارها بوده ازش دلخور شدم سر مسعله ای باهم حرفمون شده ولی قرار هر ...
چه اصراریه به رفت و امد با قوم شوهر اخه،هر روز مادر شوهرت سر کار میره این ور و اون ور میره دلش برای پسرش تنگ بشه نمیتونه دعوت کنه یا خودش بیاد؟من که فکر میکنم سیاست بازیشه این رفتارا،زندگی من که بهم درس داده که اول از همه دلم اصلا برای کل ایل و تبار شوهر نسوزه،و دوم اینکه تا کسی دعوتم نکرده هیچ جایی نرم،و اینکه اگر کسی با من سرده قطعا یه نفرت و کینه ای پشتش هسن و من به جای اینکه سعی کنم این رابطه رو گرم کنم باید فورا قطع رابطه کنم چون اسیب میبینم.
مادر نمیتونه با بچه ش قهر باشه. من بارها بوده ازش دلخور شدم سر مسعله ای باهم حرفمون شده ولی قرار هر ...
شما که اصلا معلومه زنگ نمیزنی به مادرشوهرت ...پس چرا تاپیک زدی؟😅
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
چه اصراریه به رفت و امد با قوم شوهر اخه،هر روز مادر شوهرت سر کار میره این ور و اون ور میره دلش برای ...
شما سر خود یه جیزی میگین فعلا مشکلی پیش نمیاد ولی نمیدونین در اینده چه ضررهایی براتون داره چه مشککلات روحی برای مردها
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
متاسفانه سیاست تظاهر ندارم. فک میکنم آدما باید یک رو باشن
سیایت یه معنای دورویی نیست خانومی ..