2777
2789
عنوان

چرا انقد پسرا هوس باز شدن؟کیا با دوست پسرشون ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 5059 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره والا تازه تو سایت یه عالمه خانم مستقل داریم ولی تاپیکا راجب مردای بچه ننه زیاده.دیگه کم کم باید ...

برادر من ک دست ب کار شده

بچه رو میشوره تمییز تحویل ننش میده

اگه میتونست شیر هم بده ک دیگه عالی میشد🤗

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
برادر من ک دست ب کار شده بچه رو میشوره تمییز تحویل ننش میده اگه میتونست شیر هم بده ک دیگه عالی میش ...

مث برادرشوهر خاهرم.خونه رو تمیز میکنه عین دسته گل.بچه هارو حموم میبره و لباساشونو میشوره.خاهرش میگف داداشم فقط زایمان نکرده

فقط اونجاش که حاظرن سرطان بگیرن ولی منو نه😂😂

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂
من بادوست پسرم ازدواج کردم اتفافا من راصی نبودم اون خیلب اصرار داشت دوست پسرقبل شوهرمم ازدواجی بود ...

نه بحث وضعیت اقتصادی نیست ، کلا اکثرپسرا به بهانه ازدواج از دخترسواستفاده میکنن اگ شرایط ازدواج ندارن پس چرا قول ازدواج میدن؟؟

من با ی نفر دوست بودم میگفت قصدم ازدواجه ولی فعلاشرایطم فراهم نیست یکی0دوسال صبرکن... ولی بعدا متوجه شدم زمانی ک بامن دوست بود رفته بود خاستگاریه یکی دیگه!!! بعدبه من میگفت شرایط ازدواج ندارم.

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

مث برادرشوهر خاهرم.خونه رو تمیز میکنه عین دسته گل.بچه هارو حموم میبره و لباساشونو م ...

حالا یکی نیست ی لیوان آب دست ما بده

نمیدونم اون موقع ک داشتن شانس رو بین همه پخش میکردن ما کجا بودیم

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘