2777
2789
عنوان

چرا انقد پسرا هوس باز شدن؟کیا با دوست پسرشون ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 5059 بازدید | 66 پست
تو پسر نیستب اوا دختری 😂وگرنه تو نی نی سایت نبودی 😆😆😆😆😆

😂😂😂من برنامه نویسی و شبکه کار کردم ... کدای HTML و PHP سایتارو بررسی میکنم ... دیدم سایتش باحاله گفتم ببینم چ خبره 😂😂😂😂😂😂

ببین اسی من یبار ازدواج کردم همسرمم از نطر موقعیت اجتماعی فوق عالی بود ولی خب جدا شدم چون تحمل خانواده اش برام سخت بود . توام چشماتو باز کن همه جوانب در نطر بگیر برای ازدواج 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پسر نیستب اوا دختری 😂وگرنه تو نی نی سایت نبودی 😆😆😆😆😆

من موندم پسرا چرا میان تو نی نی سایت

شاید تجربه زایمان دارن میخوان مارو راهنمایی کنن😅😅😅😅😅

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
من موندم پسرا چرا میان تو نی نی سایت شاید تجربه زایمان دارن میخوان مارو راهنمایی کنن😅😅😅😅😅

😂😂🤦‍♂️شاید ... هیچ چیز غیرممکن نیس 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

وای مردم از خنده ..نمیری ..اینا ازون اوا دختران عزیزم . 

والا بخدا

ابرو ک برمیدارن مو رنگ میکنن پاچه شلوارشونو ک تا زانو میدن بالا شلوار پاره و تنگ میپوشن

گفتم لابد زایمان هم کردن من از قافله عقبم😁

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
والا بخدا ابرو ک برمیدارن مو رنگ میکنن پاچه شلوارشونو ک تا زانو میدن بالا شلوار پاره و تنگ میپوشن ...

آره والا تازه تو سایت یه عالمه خانم مستقل داریم ولی تاپیکا راجب مردای بچه ننه زیاده.دیگه کم کم باید خونه داریم انجام بدن