2777
2789

من خواهرم عقد کرده شوهرش خیلی ریلکس و به روز مثلا شوهر من اینستا و مانتو جلو باز و اینا خوشش نمیاد ولی دامادم براش مهم نیست اون خواهرم میرن ویلا مثلا تولد میگیره واسه خواهرم تو جمع دوستاشون ولب شوهر من از معاشرت با غریبه ها خوشش نمیاد و نمیزاره من برم فقط فامیلا حالا اینا هرجا میرن دامادم بهم میگه آبجی بیا بریم منم روم نمیشه بهش بگم شوشو خوشش نمیاد چی بگم؟ آخه

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

خواهرت بهش بگه همه چیزم نگا نکن شوهرت خوشش نمیاد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوشو نگو لطفاً 😁

برای اینکه دچار مشکل و سوء تفاهم نشید، چه از جانب همسرت و چه از جانب داماد، از همین اول خیلی راحت براش توضیح بده که اخلاق همسر من متفاوته و روی این مسائل حساسه.

چون بحث یه روز دو روز نیست که، یه عمر میخواین توی این خانواده زندگی کنین، پس باید بدونه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دوست ندارم بدونه که شوهرم امله خجالت میکشم

امل چیه خب دامادت مال نسل جدیده اینچیزا براشون عادی تره هرکس یه اخلاقی داره  توبگو شما اول راهید فعلن دوتایی برین خوش بگذرونین بعدها ماهمش مزاحمتون میشیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یعنی موافقی با شوهرم

من تو زندگیم چهارچوب هایی دارم که بهش اعتقاد قلبی دارم،و با شوهرمم تو این مسائل تفاهم داریم

بعدشم این مسائل واسه نسل امروز نیست ،سالها قبلتر هم وجود داشته ولی به شکلهای مختلف

پس اسمش به روز بودن نیس

من تو زندگیم چهارچوب هایی دارم که بهش اعتقاد قلبی دارم،و با شوهرمم تو این مسائل تفاهم داریم بعدش ...

یکم بیشتر توضیح بده دلم آروم شه

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
یکم بیشتر توضیح بده دلم آروم شه

ببین عزیزم فکر میکنم تو خودت نمیدونی دقیقا دغدغه ات چیه

اول اینکه باید ببینی کدوم راه درسته کدوم بی راهه اس

بعد وقتی مطمئن شدی بهش اعتقاد داشته باشی و با هر تلنگری تمام تفکراتت عوض نشه.

منم اطرافم آدمایی با تفکرات متفاوت دارم،ولی هیچ وقت باعث نشده ذره ای به اعتقاداتم شک کنم

تو این اوضاع که همه بی ایمانی رو تبلیغ میکنن سخته که آدم بتونه خودشو حفظ کنه ولی ارزشمنده