2777
2789

خرج خونه که با خودشه به منم اصلا پول نمیده مگر در جاییکه بدونه میخام چیزی بخرم اونم با هزار منت میخان جونشو بکنن انگار اح   

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم اهل ارایش نیستی و چادری مذهبی هستی 

اتفاقا برعکس اهل آرایش فقط در حد رژ لب و فرمژه و خط چشم البته آرایش روزانه ام اینطوریه من فقط برای مجالس از کرم پودر استفاده میکنم خداروشکر پوستمم جوش نمیزنه و لکی ندارن برای همین آرایش روزانه ام فقط ضد آفتاب و همونایی که گفتم هست و چادری هم نیستم 

اتفاقا برعکس اهل آرایش فقط در حد رژ لب و فرمژه و خط چشم البته آرایش روزانه ام اینطوریه من فقط برای م ...

منم جوش و لک ندارم از سوم راهنماییم ارایش کردم البته الان مث قدیم غلیظ ارعیش نمیکنم

خدایی شوهرم اصلا خسیس نیست هرقت بهش بگم برام پول میریزه یا زنگ بزنم بگم دارم میرم خرید حتما پول میده.اگرم چیزی خودم بخرم حتما سر فرصت باهام حساب میکنه بهم میده با خودشم ک برم بیرون هرچیزی بخام میخره از نظر مالی شکر خدا خوبه 

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
منم جوش و لک ندارم از سوم راهنماییم ارایش کردم البته الان مث قدیم غلیظ ارعیش نمیکنم

من هیچ وقت آرایش روزانه ام کرم پودر استفاده نکردم خط چشم هم می‌دونم برای چشم خوب نیست ولی چون خیلی دوست دارم استفاده میکنم من چون دوره خودآرایی رفتم برای عروسی ها هم خودم کار خودمو راه میندازم تازه همونجا هم کرم پودر سبک میزنم مگه عروسی نزدیکان باشه که برم آرایشگاه من عقیده ام بر اینه که وقتی صورتم صاف هست چرا بیام با کرم پودر بپوشونمش میذارم پوستم نفس بکشه...

پولای شوهرم دست منه اون همیشه ازمن پول میگیره خربداوقسطا وهمه خرج ومخارج هم خودشوهرم انجام میده هروقت چیزی احتیاج داسته باشم میگیرم اصلانمیپرسع چیکارکردی چقدرگرفتی

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭