2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دیشب خانومی که عکس از خریدات گذاشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 8593 بازدید | 281 پست
شاید خودش نمیتونه خرید کنه اینطوری خودشو تخلیه کرده  کار شما هم درست نیست که داری اعلام میکنی

تخلیه کنه موردی نداره

فقط به کسایی که هوش و حواسشون سرجاشه نگه عقده ای هستین و نمیتونین بخرین

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم پیج اصلی

عزیزم خب رو این عکسه هم نوشته ربکا قادری🤔🤔

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اتفاقا کار خوبی کردی گفتی اون بنده خداهم شاید تو خیالاتش دوس داشته اینجوری باشه😏

یکی ازینا از نزدیک دیدم

همکارم تو شرکت ک قبلا کار میکردم بصورت توهم زا دروغ میگفت و اخرش لو رفت و ازونجا رفت مثلا میگفت من شوهرم خارج کار میکنه درصورتیکه اصلا شوهر نداشت

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
تخلیه کنه موردی نداره فقط به کسایی که هوش و حواسشون سرجاشه نگه عقده ای هستین و نمیتونین بخرین

اخه اون لحظه منم رفتم تو تاپبکش دیدم عکسارو متوجه شدم دیگه اومدم بیرون نظری هم ندادم چون میدونستم دروغه

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊

دیشب با بچه ها کشفش کردیم اسی جات خالی همه تخلیه کردن خودشونو حیف ترکید نمیدونم دید یا نه😑😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂