2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دیشب خانومی که عکس از خریدات گذاشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 8593 بازدید | 281 پست

وااااا چرا تهمت میزنی شاید اون مدله ازینجا کپی کرده.

😒😒😝😝

ترکیده بودم چرا 😶خدا نگذره ازش واس خاطر ست کردن ریشش با لباسش کاربری نازنینمو ترکوند۹/۹/۹۹ببینم خدا چی میخواد ایشالا ک خوب بخواد 😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی نمی گفتی 

هر کی دلش به یه چی خوشه 

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 
مردم برای خودنمایی چه کارهایی میکنن حالا اگه کسی میشناختت کلاس میزاشتی یه چیزی

دقیقا

از همون اولشم فمیدم دروغ میگه و دیده بودم عکسارو

ولی کاریش نداشتم 

بعدش دیدم به کسایی که متوجه شدن گفته عقده ای و ندار هستین 

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی
من اصن اهل ثابت کردن دروغ کسی نیسم ولی دیشب به کسایی که قضیه رو فمیده بودن خیلی حرفای بدی زده بود&n ...

اتفاقا کار خوبی کردی گفتی

اون بنده خداهم شاید تو خیالاتش دوس داشته اینجوری باشه😏

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉