2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دیشب خانومی که عکس از خریدات گذاشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 8593 بازدید | 281 پست
سلام من دیشب توی نی نی سایت نبودم  از چه کامنتی حرف میزنن ؟

یک کامنت بود همون صفحات وسط اون تاپیک .شاید پریشب گذاشتین ...الان اون تاپیک تعطیل شده ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته این حرفتدیگه تا این حد توهین نکن قلبش می شکنه 

زشت کار اون بود من هرچی بگم کمه عکسای چرت و پرت گذاشت بعد به همهذگفت عقده ای😂دلش بشکنه اصلا مهم نیست چون دل خیالیا که اونجا بودن رو شاهدم که شکست حالم خراب شد از تایپیک دروغش اومدم بیرون عقده ای روانی

عهههه اون دروغ میگه؟  همون ک عکس پروفایلش چشم ابیه و امضاشم نوشته چرا به چشمام میگی لعنتی؟&nbs ...

واقعا؟😂😂😂😂

بله چندجا بهم ثابت شده که حرف الکی میزنه و اکثر دوستان هم سوتی هاشو فهمیدن

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
رفتم تو گوگل سرچ کردم "چرا به چشام میگی لعنتی + نی نی سایت " پیدا شد کاربریش 😀 ما نرم افزاری ها س ...

عزیزم😂😂😂😂

شما که ی دونه ی گلم حرف نداری 🌹🌹

واقعا؟😂😂😂😂 بله چندجا بهم ثابت شده که حرف الکی میزنه و اکثر دوستان هم سوتی هاشو فهمیدن

اره بخدا 

🤣🤣نمی‌فهمم مگه مجبورن دروغ بگن اخه

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
اره بخدا  🤣🤣نمی‌فهمم مگه مجبورن دروغ بگن اخه

دست خودشون نیست اینطور ادما دوست داشتن ب جای ی نفردیگه باشن و ب هردلیلی نتونستن حالا با زندگی خیالی که براخودشون ساختن عقده خالی میکنن 

عزیزم😂😂😂😂 شما که ی دونه ی گلم حرف نداری 🌹🌹

😂😂😂

عزیزم لطف داری ❤️❤️❤️❤️

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...