2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاید لطفا

86 بازدید | 5 پست

یکم دلم گرفته کسی هست یکم حرف بزنیم .

مثلا من جدیدا وقتی تنها میشم یاد بی انصافیای خانواده شوهرم میشم و دلم میگیره خیلی

ولی دوستم ندارم با کسی درمیون بزارم به همسرم میگم ک اونم ناراحت میشه 

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

متاسفانه تو ایران دختر شاه پریون هم که باشی همین مشکلو داری اگه شوهرت پشتت رو میگیره و درکت میکنه بیخیال دیگه این زندگیته چی کار میتونی بکنی ولی اگه شوهرتم پشتت نیست دیگه اعصاب ادم بیشتر بهم میریزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مشکل تورو داشتم و هنوزم تا حدودی دارم

تاپیک های دخترگرانبها و بانوآرتمیس بسیار کمک کردن بهم

کاربرهای فوق العاده موفقی هستن و خیلی چیزها ازشون یاد میگیری برای حل اینجور مشکلات

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

کیه ک از این مشکلا نداشته باشه 😔

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
متاسفانه تو ایران دختر شاه پریون هم که باشی همین مشکلو داری اگه شوهرت پشتت رو میگیره و درکت میکنه بی ...

بله پشت منه

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم