خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
منم ۲ساله اقدامم توروخدابرام دعاکنیداین ماه مامان بشم
ان شاالله مامان میشی منم برات صلوات فرستادم گلم.
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مجردم اما میشه موقع زایمانت منا یاد کنی و برام دعا کنی استرس نداشته باش گلم زایمانم یکی از شیرین ...
ان شاالله شمام ب زودی ب مراد دلت برسی گلم.ممنون بابت دلگرمیت چشم حتمنا
اونا جز دست خوش زایمانان خخخ مثه مامان من که راحت زایمان میکرده بدون دردای معروفی که میگن
یکی از فامیلامونم همینطوره میره میاد انگار ن انگار خوشبحاشون من یه درد عادت میگیرم کارم به بیمارستان میکشه سرم و سوزن باصدتا ژلوفن و ..... خودما اروم میکنم الانم که کروناست باید بمیرم تو درد البته از نزدیکانه خودمم همینطورن فقط من درد دارم
چشم گلم. ان شاالله هرچه زودتر مادر بشی و این حس خوبو تحربه کنی.منم ۸ ماه پیش همین تو این نی نی سایت بودم یه تاپیکی بود از خانوما خاستم برام دعا کنن.با اینکه وقت پری ام گذشتع بود ولی جرات نداشتم بی بی بزنم ولی با اصرار استاتر اون تاپیک (ک اونم خیلی وقت بود منتظر بود و دیشب فهمیدم سه ماه بارداره) رفتم بی بی زدم و مثبت شد.ب خدا توکل کن و از رحمتش ناامید نباش