2777
2789

سلام بچه ها۳۶ هفتمه خیلی استرس زایمان طبیعی دارم بیاین یکم دلداریم بدین.

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

توهمون حال که تکون میخوره،برای منم دعا کن.۶ماهه منتظرم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهمون حال که تکون میخوره،برای منم دعا کن.۶ماهه منتظرم

منم ۵ ماه منتظر بودم.به خدا توکل کن.برا حاجتت صلوات فرستادم.

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

واییی عزیزم 😘😘😘😘😘 شما جای خود ولی نمیدونی من با این جمله چقدر کیف کردم😍😍 ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

اصلا نگران نباش همونیکه داده خودش هم از تو و بچت مراقبت میکنه انشاءالله خوش زایمان باشی ، منم دوساله دلم میخاد این حس تجربه کنم

منم ۵ ماه منتظر بودم.به خدا توکل کن.برا حاجتت صلوات فرستادم.

ممنون عزیزم😔

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
منم ۳۶ هفته و ۳ روزمه😍ایشالله بسلامتی زایمان میکنیم

ای جان.ان شاالله.دختریا پسر؟

راهنماییت میتونم بکنم.اگرمیخوای طبیعی باشی حتمابرو بیمارستان خصوصی دکترزایمانتوانجام بده دولتی رفتن ریسکه از۳۷ هفته روزی یک الی دوساعت پیاده روی داشته باش ورزش های لگن روانجام بده.موقع دردا حتمانفس عمیق بکش