2777
2789
ان شاالله ب زودی زودی مادر میشی گلم.توکل بخدا

اي جان با عنوان تاپيكت كلي انرژي گرفتم عزيزدلم😍😍

ان شاالله همه كساييكه ني ني ميخوان به زودب خدا تو دلشون ني ني هاي سالمو خوشگل بزاره😍 

واي چه استرسي داري اخه گلم ماشالاه خداروشكر تااينجاشو سپري كردي چيزي نمونده كه لذت ببر ازين روزايه اخره حاملگي تا ني نيت بياد بغلت😍 برامنم دعاكن خوشگلم از ني نيت بخواه از خدا بخواد به منم زودي يه ني ني سالم بده😍 من عاشق اين صحنم كه ني ني تو شكم تكون بخوره😍

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         
اي جان با عنوان تاپيكت كلي انرژي گرفتم عزيزدلم😍😍 ان شاالله همه كساييكه ني ني ميخوان به زودب خدا ت ...

فدات گلم.ان شاالله شمام هرچه زودتر ب حاجتت برسی.توکل بخدا اولین و مهمترین شرط برای رسیدن ب خاسته های ادمه همین ک همیشه با خودت اینو تکرار کنی و همه چیو بسپاری به خودش یه جایی بهت میده ک اصلا انتظارشو نداری عزیزم برا منم دقیقا اینطور شد.ان شاالله خدا دل همه رو شاد کنه.

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل کن بخدا عزیزم منم تو اوج ناامیدی ک دیگه حال پختن غذا هم نداشتم انقد ناامید بودم بلاخره خدا یه ج ...

ایشالاخدااز زبونت بشنوه خاهرم هم دلم میخاد هم استرس دارم میترسم

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
فدات گلم.ان شاالله شمام هرچه زودتر ب حاجتت برسی.توکل بخدا اولین و مهمترین شرط برای رسیدن ب خاسته های ...

اره عزيزم دقيقا همينطوره تا خداي مهربونمون نخواد برگ هم از درخت نميوفته👍🏻، ان شاالله همه به زودي صاحب فرزندصالح بشن الهي آمين🙏🏻

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻