2777
2789
عنوان

ارزش به دختر موقع ازدواج به چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 45 پست
ما شریطمون تقریبا شبیهه،منم سابقه جدایی در دوران نامزدی رو دارم و خیلی آسیب دیدم! واقعا هم که خیلی ...

ان شالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی اوایلش واقعا شدیدا سخت هست  و تا اوایل ازدواج دخالت ها ادامه داره ولی بعدش ریسمان زندگیتون راحت تر بدست میگیرید فقط تا میتونید پس انداز خوب داشته باشید هروقت هرسوالی داشتی پیامم بده عمرم یا دردو دل حتما کنارتم❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین باید یه اعتدالی رعایت بشه و اینو بدون که چیزی که راحت به دست بیاد راحت از دست میره ولی این به م ...

اره به منم خانوادش ازار میرسوندن سر اسونگیریم‌منم نامردی نکردم بعد ازدواج حساب همه رو رسیدم گفتم یا رومی روم یا زنگی زنگ اگه قرار به دخالت و این ازارها و حرف و حدیث هایی که بهشون ربطی نداره ولی میسازن هست کار همه به جدایی کشیده میشه پس جلوشون وایمیسم یا تموم میشه یا دستشون کوتاه میشه که فقط خدا عادل و بیناست و خودش کمک کرد و از من دورشون کرد و شکر خدا از خود همسرم راضی ام ببخشید دوستان دوباره ماشاءالله🤭😂❤

ان شالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی اوایلش واقعا شدیدا سخت هست  و تا اوایل ازدواج دخالت ها ادامه د ...

مرررررسی خانومی!حتما این کارو میکنم

دقیقا حرفت درسته،دخالتها از الان خیلی زیاده مخصوصا از سمت خانواده من!ذهنمو به هم می‌ریزن،بدبینم میکنن،همه تلاشم اینه که حرفاشون روی رفتارم با نامزدم تاثیر نذاره،اصلا دلم نمیخواد دهن بین باشم،اما از طرفی هم هی با خودم میگم اگر درست بگن چی؟!ا😔خسته شدم،خیلی اعصابم ضعیف شده،دارن با حرفاشون بدبینم میکنن

چجوری بفهمم نامزدم دقیقا چجور آدمیه؟ما از هم‌ دوریم،نمیتونم زیاد از نزدیک کنارش باشم که بشناسمش!

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
اره به منم خانوادش ازار میرسوندن سر اسونگیریم‌منم نامردی نکردم بعد ازدواج حساب همه رو رسیدم گفتم یا ...

چکار کردی که دخالتها از بین رفت؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
دوسم داره اما کلا آدم سردیه دیوونه شدم از دستش

بعضیا متاسفانه اینجوری هستن،حتما از کارشناس کمک بگیر

ولی خیلی ترسیدم،یه لحظه فکر کردم دیگه دوسِت نداره!

حالا که دوست داره پس همه تلاشتو کن که محبت کردن رو هم یاد بگیره

مرررررسی خانومی!حتما این کارو میکنم دقیقا حرفت درسته،دخالتها از الان خیلی زیاده مخصوصا از سمت خانوا ...

خواهش میکنم عزیزدلم ادما تمام زندگیشون با انتخاباشون درگیرن و طبیعیه بدبین هم اجازه نده بشی هممون این دوران رو با سختیاش گذروندیم شماهم میتونی❤

زمان نامزدی رو زیاد کن به جاش زمان عقد رو کوتاه

رفتو امد باید داشته باشید تاهمو خوب بشناسید 

خواهش میکنم عزیزدلم ادما تمام زندگیشون با انتخاباشون درگیرن و طبیعیه بدبین هم اجازه نده بشی هممون ای ...

من دوران عقد ندارم،تقریبا پنج ماه نامزدیه فقط،بعدشم میرم خونه خودم!

رفتو آمد توی این مسیر خیلی سخته،بیشتر اون اینجا اومده و با هم بیرون رفتیم

چکار کردی که دخالتها از بین رفت؟

خیلی بیش از حد فشارهاشونو زیاد کردن طوری بود که صبح و شب حضوریمونو باید میزدیم  ادمیزاد هم صبری داره منم بعد عروسیم صبرم تموم شد باهاشون بحثم شد قهر کردم بعدش شوهرم بهم فشارای زیاد میاورد بحثم باشوهرم شروع شد ولی میدونست که بی تقصیرم اوایل خیلی لج میکرد بعدش با حقیقت کنار اومد چون اونارو میشناخت از قبل و رفتاراشون خودش رو همیشه عاص میکرده.زمان برد سختی زیاد داشت ولی به بعدش می ارزید وقتی دخالت و ازار تا حدی پیش میره که تو خونه دونفر که باهم مشکلی ندارن و ارومن باهم قیامت به پا میکنه باید فیصره داده بشه به هرقیمتی.و از خداهم تو همه زمینه ها کمک بخواه قاضی اونه به عدل حکم میده و کمکت میکنه

من دوران عقد ندارم،تقریبا پنج ماه نامزدیه فقط،بعدشم میرم خونه خودم! رفتو آمد توی این مسیر خیلی سخته ...

خانوادت چی بهت میگن حرفاشون دقیقا چیه؟اگه‌امکان داره برام بنویس

عقد خوب نیست چون دوره عقد خانواده پسر دخالت میکنن

خیلی بیش از حد فشارهاشونو زیاد کردن طوری بود که صبح و شب حضوریمونو باید میزدیم  ادمیزاد هم صبری ...

کاملا با حرفات موافقم،از یه جایی به بعد باید زد به سیم آخر

خانوادت چی بهت میگن حرفاشون دقیقا چیه؟اگه‌امکان داره برام بنویس عقد خوب نیست چون دوره عقد خانواده پ ...

من چون بعد از ازدواج باید برم اصفهان زندگی کنم برای همین اوایل پدرم حتی اجازه نمیداد بیان خواستگاری،کلی بحث کردم تا اجازه داد بیان،ولی بعدش که باهاشون آشنا شد خیلی مهرشون به دلش افتاد،الان کاملا موافقه!اما اطرافیا با حرفاشون خیلی توی دلشونو خالی میکنن،اونا هم بعدش اعصاب منو خورد میکنن!برادرم دو شب پیش توی قضیه صحبت درمورد مهریه خیلی رفتار زشتی با پدرش داشت(حس میکنم برادرم کلا مخالفه)!خب به خانواده نامزدم خیلی برخورده!هوووففف!نمیگم همه حرفای خانوادم ناحقه ولی بیشتر اما و اگره،یعنی هی میگن اگر اینجوری شد چی،اگر فلان شد چی،بعدا اینجوری میشه ها،بعدا اونجوری میگه ها!

بچه ها منم عاشقانه ازدواج کردم البته عقدما خخخ ببینم زیر ی سقف همینجور میمونه یا نه ‌. ولی توی خاستگارام از لحاظ اقتصادی و موقعیت از بقیه پایین تر بود شوهرم اما از لحاظ شخصیت چند لول بالاتر بود خدا رو شکر تا الان همه چی خوبه.

منم میگم شخصیت. ادم ازدواج میکنه که ی همراه و هم فکرو همدل و همسر پیدا کنه . ولی سطح اقتصادیتونم باید بهم یکم نزدیک باشه که اذیت نشید زیاد و اینکه عزیزم جوری انتخاب کن و جسارت بیان داشته باش که بلاخره زندگیه ی جا شیرین ی جا تلخ .به تلخیاش رسیدی دلت گرم باشه و بگی عاغا انتخاب خودمه تو شیرینیاشم سرو گردنت بالا باشه بگی تصمیم خودمه